Connect 4.0: A DB Schenker a valaha volt legegyszerűbb logisztikai megoldást kínálja

Connect 4.0: A DB Schenker a valaha volt legegyszerűbb logisztikai megoldást kínálja

 Szárazföldi, légi és tengeri szállítmányozási megoldásokra azonnali ajánlatkérés, foglalás és nyomonkövetés csak egy kattintással.

Legyen szó akár szárazföldi, légi vagy tengeri szállítmányozásról, a DB Schenker által kínált új, most indult connect 4.0 platform lehetővé teszi ügyfelei számára a gyors és kényelmes áruszállítást. Fejlesztésével, a DB Schenker célja az volt, hogy szállítási tevékenységeit egyetlen platformon egyesítse. Az üzleti ügyfelek egyetlen kattintással érhetik el a vállalat nemzetközi szállítmányozási hálózatát, és adhatnak megbízást, bármely szállítási módra vonatkozóan.

„Az új connect4.0 platform a valaha volt legegyszerűbb logisztikai megoldást kínálja. Főbb szállítmányozási szolgáltatásainkat egyetlen platformon egyesítettük, ami jelentős lépés a digitalizálási stratégiánk megvalósításnak folyamatában. Ügyfeleinket könnyű kezelhetőségű, digitális felület köti össze logisztikai szakembereink globális hálózatával.” –  fejtette ki JochenThewes, a Schenker AG vezérigazgatója.

„Ügyfeleink elvárásait szem előtt tartva terveztük meg a connect 4.0 platformunkat, mellyel az online vásárlási élmény megérkezett a B2B logisztika területére. ” – mondta Markus Sontheimer, a Schenker AG informatikai és fejlesztési igazgatója.

A platform elődje még 2018. augusztusának végén indult Németországban és Spanyolországban, szárazföldi szállítmányozási megoldást kínálva. A most indult connect 4.0 pedig légi és tengeri szolgáltatásokkal bővített, melyen keresztül Németország teljes területéről lehetséges légi szállítmányozási megbízásokat adni a főbb export célállomásokra. Tengeri szállítmányozási megoldásunkkal 50 országot fedünk le, több ezer kikötői kombinációban, háztól-házig.

Bármely DB Schenker kereskedelmi ügyfél, akár nagyvállalat, akár kis- és középvállalkozás, a connect 4.0 platform segítségével valós idejű árajánlatot, becsült szállítási időt kaphat, és áruszállítmányokat készíthet. A platform alkalmas az áruk nyomon követésére, valamint a küldeményjelentések létrehozására és továbbküldésére.