Kiadványok

Cégünk, a CARGO Közlekedési Kft. közlekedési szaklapkiadóként a fuvarozás, a szállítmányozás, a közösségi közlekedés, a közlekedési infrastruktúrák, a közlekedéstechnika és a közlekedéspolitika témakörében készít szaklapokat.

Kiadványainkat lejjebb görgetve ismerheti meg, illetve meg is rendelheti őket ide kattintva.

KözlekedésVilág

A közlekedéspolitikával, közösségi közlekedéssel és közlekedési infrastruktúrával foglalkozó szaklapunk KözlekedésVilág néven havilapként, A/4-es magazin formátumban, évente négy alkalommal jelenik meg, és elsősorban a hírek szakmai háttereit és a szakma személyiségeit mutatja be. A lapban a közúti, vasúti, légi és vízi közlekedés szakmai aktualitásairól egyaránt olvashatnak.

NavigátorVilág

A fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó cargo szaklapunkból az áru- és küldeménytovábbítási piac valamennyi szereplője, így a megbízói oldal is, naprakész ismereteket kaphat az aktuális tendenciákról, kihívásokról, gyakran a téma szakértőinek, az iparág meghatározó személyiségeinek tolmácsolásában. Emberközpontú magazinunkban törekszünk arra, hogy minél több szakembert tudjunk a szélesebb szakmai közvéleménynek is bemutatni a piac lehető legtöbb szegmenséből. Az interjúk mellett piacelemzéseink, toplistáink, tematikus szakcikkeink segítségével mindig átfogó képet adunk. A NavigátorVilág magazin évente tíz alkalommal jelenik meg.

Vasúti VezetékVilág

A vasúti biztosítóberendezésekkel, távközléssel és erősáramú rendszerekkel foglalkozó, negyedévenként megjelenő szaklapunk speciálisan az ilyen rendszereket tervező, vizsgáló, tanúsító, engedélyező, gyártó, létesítő, üzemeltető cégek mérnöki állományának készül. Az olvasók többsége a két vasúti pályahálózat-működtetőnél (MÁV, GYSEV) áll alkalmazásban, a többi olvasónk közvetlenül vagy közvetve e cégek beszállítója.