Rendezvénynaptár 2024

Cargo along the Danube – 2024. március 18. (hétfő)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap angol nyelvű, online konferenciát szervez a dunamenti árufuvarozásról. A konferencián a dunai fuvarozásban, iletve a Közép-Kelet-Európa – Konstanca közötti vasúti árufuvarozásban érdekelt piaci szereplők adnak elő több országból. A cél az, hogy a belvízi hajózás és a tengeri fuvarozás iránt érdeklődők számára érdekes és informatív előadások adjanak egy piaci helyzetképet. Így a konferencia nézői között speditőrök, fuvarozók, kikötők, terminálok, konténeres és ömlesztett árus érdeklődök egyaránt lesznek.

NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia – 2024. április 18. (csütörtök)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap egy régi szakmai hagyományt éleszt újra azzal, hogy dedikált konferenciát szervez a vasúti árufuvarozás aktulitásairól. A programot úgy állítjuk össze, hogy a vasúti árufuvarozásban érdekeltek vagy az iránt érdeklődők számára egyaránt érdekesek legyenek, így a speditőrök, a vasútvállalatok és a hatóság képviselői is előadnak majd, felvetve azokat a témákat, amik jelenleg vagy a jövőben kihívás elé állíthatják a piaci szereplőket – legyenek azok vágányzárak, átépítések, a szabályzatok és  jogszabályok változásai, netán a közlekedéspolitika új irányai.

Vasúti Vezetékvilág konferencia – 2024. április 24. (szerda)

A vasúti biztositóberendezési szakma legnagyobb rendszeres rendezvénye egyedülálló lehetőséget ad a tervezői, beruházói, kivitelezői és tanúsítócégeknek, hogy az üzemeltetők (a MÁV mellett a GYSEV, a BKV és MÁV-HÉV) szakembereivel informális megbeszéléseket folytassanak, számukra bemutathassák a legújabb szolgáltatásaikat,
beszámoljanak a legutóbbi projektek eredményeiről, részesei legyenek a szakmai párbeszédnek. A konferencián kb. 250 fő vesz részt, közel kétharmaduk jellemzően az üzemeltető vállalatok mérnöki állományából kerül ki.

AkkuLog konferencia – 2024. június 12. (szerda)

A NavigátorVilág magazin kiadója és a Budapesti Műszaki Egyetem közös szervezésében kerül megrendezésre 2024. június 12-én, szerdán az első AkkuLog konferencia, ami átfogó képet ad az akkumulátor raktározás és fuvarozás aktuális kihívásairól, speciális szabályozásáról, szűk keresztmetszeteiről.

KözútVilág konferencia – 2024. október 3. (csütörtök)

A közúti fuvarozók legnagyobb hazai szakmai konferenciája az árufuvarozásban dolgozó nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémáit hozza közös nevezőre. Olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerül megvitatásra a konferencia szponzorainak és támogatóinak köszönhetően, a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

Szállítmányozás 2024 konferencia – 2024. november 27-28. (szerda-csütörtök)

A Magyar Szállítmányozók Szövetségének (MSZSZ) támogatásával szervezett konferenciánk az év legnagyobb hazai szakmai eseménye a gyárkapun túli árumozgatás szervezését végző társaságok életében. A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik rendezvényünk. A plenáris programban az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdasági és közlekedéspolitikai piaci környezetet mutatjuk be, amit a szállítási módok szerinti bontásban szekcióülések követnek.

Konferencia-támogatói és hirdetési csomagokkal kapcsolatban kérje cégre szabott ajánlatunkat!

Bándy Zsolt
Tel: +36/70-215-6270
bandy@kozlekedesvilag.hu

A RENDEZVÉNYEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!