Rendezvénynaptár 2023

Cargo along the Danube – 2023. március 21. (kedd)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap angol nyelvű, online konferenciát szervez a dunamenti árufuvarozásról. A konferencián a dunai fuvarozásban, iletve a Közép-Kelet-Európa – Konstanca közötti vasúti árufuvarozásban érdekelt piaci szereplők adnak elő több országból. A cél az, hogy a belvízi hajózás és a tengeri fuvarozás iránt érdeklődők számára érdekes és informatív előadások adjanak egy piaci helyzetképet. Így a konferencia nézői között speditőrök, fuvarozók, kikötők, terminálok, konténeres és ömlesztett árus érdeklődök egyaránt lesznek.

Vasúti Vezetékvilág konferencia – 2023. április 13. (csütörtök)

A vasúti biztositóberendezési szakma legnagyobb rendszeres rendezvénye egyedülálló lehetőséget ad a tervezői, beruházói, kivitelezői és tanúsítócégeknek, hogy az üzemeltetők (a MÁV mellett a GYSEV, a BKV és MÁV-HÉV) szakembereivel informális megbeszéléseket folytassanak, számukra bemutathassák a legújabb szolgáltatásaikat,
beszámoljanak a legutóbbi projektek eredményeiről, részesei legyenek a szakmai párbeszédnek. A konferencián kb. 250 fő vesz részt, közel kétharmaduk jellemzően az üzemeltető vállalatok mérnöki állományából kerül ki.

NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia – 2023. április 19. (szerda)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap egy régi szakmai hagyományt éleszt újra azzal, hogy dedikált konferenciát szervez a vasúti árufuvarozás aktulitásairól. A programot úgy állítjuk össze, hogy a vasúti árufuvarozásban érdekeltek vagy az iránt érdeklődők számára egyaránt érdekesek legyenek, így a speditőrök, a vasútvállalatok és a hatóság képviselői is előadnak majd, felvetve azokat a témákat, amik jelenleg vagy a jövőben kihívás elé állíthatják a piaci szereplőket – legyenek azok vágányzárak, átépítések, a szabályzatok és  jogszabályok változásai, netán a közlekedéspolitika új irányai.

Digitalizáció 2023 konferencia – 2023. május 4. (csütörtök)

Logisztika 4.0 az Ipar 4.0 mintájára, Big Data, mesterséges intelligencia (AI), block chain technológia, felhőalapú szolgáltatások, online kereskedelem és jegyértékesítés, fulfilment raktártechnológia, uniós eFTI-rendeletek, elektronikus fuvarlevél (e-CMR) és biztosítóberendezések (ETCS), korszerű utastájékoztatás – megannyi hívószó és egyben kihívás az árufuvarozási és személyszállítási iparágak digitalizációjával kapcsolatban. De mit jelentenek pontosan? Hogyan alkalmazhatók az ellátási lánc egyes területein és átfogóan? Hol tart a fejlődés az európai és a hazai berkekben? Szakértők ezeket a kérdéseket járják körbe az IT-fejlesztő, -szolgáltató és eszközgyártó cégek, valamint a logisztikai felhasználók számára. A program B2B állófogadással zárul.

AIR CARGO DAY HUNGARY 2023 conference – 2023. szeptember

A légi árufuvarozásról nehéz nemzeti szinten konferenciát rendezni, hiszen egy légikikötő többszáz kilométeres sugarú körből vonzhatja az árualapot, országhatárokra való tekintet nélkül. A magyar piac alapvetően a BUD Airporton elérhető szolgáltatásokra épül, ezen keresztül kapcsolódik be legnagyobb arányban a nemzetközi légi árufuvarozásba. A légiközlekedésben dolgozók azonban szerves összeköttetésben állnak a nemzeti „rendszerekkel” is, egyféle hubszerepet betöltve, ami nemzeti sajátosságokkal árnyalja a nemzetközi standardok szerinti működést. Valljuk, hogy e szegmens szereplőinek is kell egy olyan fórum, ahol a versenyképességük javítása érdekében a kormányzati szereplőkkel párbeszédet folytathatnak.

KözútVilág 2023 konferencia – 2023. október 5. (csütörtök)

A közúti fuvarozók legnagyobb hazai szakmai konferenciája az árufuvarozásban dolgozó nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémáit hozza közös nevezőre. Olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerül megvitatásra a konferencia szponzorainak és támogatóinak köszönhetően, a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

Szállítmányozás 2023 konferencia – 2023. november 23. (csütörtök)

A Magyar Szállítmányozók Szövetségének (MSZSZ) támogatásával szervezett konferenciánk az év legnagyobb hazai szakmai eseménye a gyárkapun túli árumozgatás szervezését végző társaságok életében. A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik rendezvényünk. A plenáris programban az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdasági és közlekedéspolitikai piaci környezetet mutatjuk be, amit a szállítási módok szerinti bontásban szekcióülések követnek.

Konferencia-támogatói és hirdetési csomagokkal kapcsolatban kérje cégre szabott ajánlatunkat!

Zámbó Brigitta
Tel: +36/70-679-9881
zambo@kozlekedesvilag.hu

A RENDEZVÉNYEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!