Rendezvénynaptár 2022

NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia – 2022. április 21. (csütörtök)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap egy régi szakmai hagyományt éleszt újra azzal, hogy dedikált konferenciát szervez a vasúti árufuvarozás aktulitásairól. A programot úgy állítjuk össze, hogy a vasúti árufuvarozásban érdekeltek vagy az iránt érdeklődők számára egyaránt érdekesek legyenek, így a speditőrök, a vasútvállalatok és a hatóság képviselői is előadnak majd, felvetve azokat a témákat, amik jelenleg vagy a jövőben kihívás elé állíthatják a piaci szereplőket – legyenek azok vágányzárak, átépítések, a szabályzatok és  jogszabályok változásai, netán a közlekedéspolitika új irányai.

Cargo on the Danube – 2022. május 11. (szerda)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap angol nyelvű, online konferenciát szervez a dunai árufuvarozásról. A konferencián a dunai fuvarozásban érdekelt piaci szereplők adnak elő több országból. A cél az, hogy a belvízi hajózás iránt érdeklődők számára érdekes és informatív előadások adjanak egy piaci helyzetképet. Így a konferencia nézői között speditőrök, fuvarozók, kikötők, terminálok, konténeres és ömlesztett árus érdeklődök egyaránt lesznek.

AIR CARGO DAY HUNGARY 2022 conference – 2022. szeptember

A légi árufuvarozásról nehéz nemzeti szinten konferenciát rendezni, hiszen egy légikikötő többszáz kilométeres sugarú körből vonzhatja az árualapot, országhatárokra való tekintet nélkül. A magyar piac alapvetően a BUD Airporton elérhető szolgáltatásokra épül, ezen keresztül kapcsolódik be legnagyobb arányban a nemzetközi légi árufuvarozásba. A légiközlekedésben dolgozók azonban szerves összeköttetésben állnak a nemzeti „rendszerekkel” is, egyféle hubszerepet betöltve, ami nemzeti sajátosságokkal árnyalja a nemzetközi standardok szerinti működést. Valljuk, hogy e szegmens szereplőinek is kell egy olyan fórum, ahol a versenyképességük javítása érdekében a kormányzati szereplőkkel párbeszédet folytathatnak.

KözútVilág 2022 konferencia – 2022. október 13. (csütörtök)

A közúti fuvarozók legnagyobb hazai szakmai konferenciája az árufuvarozásban dolgozó nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémáit hozza közös nevezőre. Olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerül megvitatásra a konferencia szponzorainak és támogatóinak köszönhetően, a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

Szállítmányozás 2022 konferencia – 2022. november 24. (csütörtök)

A Magyar Szállítmányozók Szövetségének (MSZSZ) támogatásával szervezett konferenciánk az év legnagyobb hazai szakmai eseménye a gyárkapun túli árumozgatás szervezését végző társaságok életében. A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik rendezvényünk. A plenáris programban az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdasági és közlekedéspolitikai piaci környezetet mutatjuk be, amit a szállítási módok szerinti bontásban szekcióülések követnek.

Konferencia-támogatói és hirdetési csomagokkal kapcsolatban kérje cégre szabott ajánlatunkat!

Zámbó Brigitta
Tel: +36/70-679-9881
zambo@kozlekedesvilag.hu

A RENDEZVÉNYEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!