Rendezvénynaptár 2020

RepülésVilág konferencia – 2020. szeptember

A légi árufuvarozásról nehéz nemzeti szinten konferenciát rendezni, hiszen egy légikikötő többszáz kilométeres sugarú körből vonzhatja az árualapot, országhatárokra való tekintet nélkül. A magyar piac alapvetően a BUD Airporton elérhető szolgáltatásokra épül, ezen keresztül kapcsolódik be legnagyobb arányban a nemzetközi légi árufuvarozásba. A légiközlekedésben dolgozók azonban szerves összeköttetésben állnak a nemzeti „rendszerekkel” is, egyféle hubszerepet betöltve, ami nemzeti sajátosságokkal árnyalja a nemzetközi standardok szerinti működést. Valljuk, hogy e szegmens szereplőinek is kell egy olyan fórum, ahol a versenyképességük javítása érdekében a kormányzati szereplőkkel párbeszédet folytathatnak.

Vasúti VezetékVilág konferencia – 2020. szeptember

A vasúti biztositóberendezési szakma legnagyobb rendszeres rendezvénye egyedülálló lehetőséget ad a tervezői, beruházói, kivitelezői és tanúsítócégeknek, hogy az üzemeltetők (a MÁV mellett a GYSEV, a BKV és MÁV-HÉV) szakembereivel informális megbeszéléseket folytassanak, számukra bemutathassák a legújabb szolgáltatásaikat, beszámoljanak a legutóbbi projektek eredményeiről, részesei legyenek a szakmai párbeszédnek. A konferencián kb. 250 fő vesz részt, közel kétharmaduk jellemzően az üzemeltetővállalatok mérnöki állományából kerül ki.

KözútVilág Expo szakmai konferencia és kiállítás – 2020. október 6. (kedd)

A közúti fuvarozók legnagyobb hazai szakmai konferenciája az árufuvarozásban dolgozó nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémáit hozza közös nevezőre. Olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerül megvitatásra a konferencia szponzorainak és támogatóinak köszönhetően, a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

NavigátorVilág Expo szakmai konferencia, kiállítás és állásbörze – 2020. november

A Magyar Szállítmányozók Szövetségének (MSZSZ) támogatásával szervezett konferenciánk az év legnagyobb hazai szakmai eseménye a gyárkapun túli árumozgatás szervezését végző társaságok életében. A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik rendezvényünk. A plenáris programban az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdasági és közlekedéspolitikai piaci környezetet mutatjuk be, amit a szállítási módok szerinti bontásban szekcióülések követnek. Évről évre egyre nagyobb siker a szakmai állásbörzénk, 2019-ben 250 fő regisztrált látogatónk volt 18 kiállítónk standján.

Konferencia-támogatói és hirdetési csomagokkal kapcsolatban kérje cégre szabott ajánlatunkat.

Zámbó Brigitta
Tel: +36/70-679-9881
zambo@kozlekedesvilag.hu

A RENDEZVÉNYEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!