Rendezvénynaptár 2021

NavigátorVilág – Dunai hajózás online konferencia – 2021. február 24. (szerda)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap több év kihagyás után 2021-ben újra dedikált konferenciát szervez a dunai árufuvarozásról. A pandémiás helyzet miatt a konferencia online kerül lebonyolításra február 24-én, szerdán, 9 és 13 óra között. A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A programot úgy állítottuk össze, hogy az a dunai fuvarozásban érdekeltek vagy az iránt érdeklődők számára legyen érdekes, így speditőri, fuvarozói, kikötői, termináli, konténeres és gabonás témákban kértünk fel előadókat. Az előadások után a résztvevők és az előadók moderált beszélgetése zárja a konferenciát.  Az előadások és a beszélgetés szerkesztett változata a NavigátorVilág 2021. márciusi és áprilisi számaiban lesz olvasható!

NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás online konferencia – 2021. április 21. (szerda)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap egy régi szakmai hagyományt éleszt újra azzal, hogy dedikált konferenciát szervez a vasúti árufuvarozás aktulitásairól. A programot úgy állítjuk össze, hogy a vasúti árufuvarozásban érdekeltek vagy az iránt érdeklődők számára egyaránt érdekesek legyenek, így a speditőrök, a vasútvállalatok és a hatóság képviselői is előadnak majd, felvetve azokat a témákat, amik jelenleg vagy a jövőben kihívás elé állíthatják a piaci szereplőket – legyenek azok vágányzárak, átépítések, a szabályzatok és  jogszabályok változásai, netán a közlekedéspolitika új irányai.

Cargo on the Danube International Online Conference – 2021. május 19. (szerda)

A NavigátorVilág logisztikai szaklap és a Constantai Kikötő együttműködése révén, a Dunai hajózás konferencia sikerén felbuzdulva ezúttal Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Szerbia, Horvátország és Románia dunai érintettségű logisztikai tevékenységeit mutatjuk be az érdeklődőknek – angol nyelven. A konferencia előadói az egyes országok kikötő- vagy infrastuktúraüzemeltetői, jelentős társaságai lesznek. A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

AIR CARGO DAY HUNGARY 2021 web conference – 2021. május 27. (csütörtök)

A légi árufuvarozásról nehéz nemzeti szinten konferenciát rendezni, hiszen egy légikikötő többszáz kilométeres sugarú körből vonzhatja az árualapot, országhatárokra való tekintet nélkül. A magyar piac alapvetően a BUD Airporton elérhető szolgáltatásokra épül, ezen keresztül kapcsolódik be legnagyobb arányban a nemzetközi légi árufuvarozásba. A légiközlekedésben dolgozók azonban szerves összeköttetésben állnak a nemzeti „rendszerekkel” is, egyféle hubszerepet betöltve, ami nemzeti sajátosságokkal árnyalja a nemzetközi standardok szerinti működést. Valljuk, hogy e szegmens szereplőinek is kell egy olyan fórum, ahol a versenyképességük javítása érdekében a kormányzati szereplőkkel párbeszédet folytathatnak.

Vasúti VezetékVilág konferencia – 2021. szeptember 15. (szerda)

A vasúti biztositóberendezési szakma legnagyobb rendszeres rendezvénye egyedülálló lehetőséget ad a tervezői, beruházói, kivitelezői és tanúsítócégeknek, hogy az üzemeltetők (a MÁV mellett a GYSEV, a BKV és MÁV-HÉV) szakembereivel informális megbeszéléseket folytassanak, számukra bemutathassák a legújabb szolgáltatásaikat, beszámoljanak a legutóbbi projektek eredményeiről, részesei legyenek a szakmai párbeszédnek. A konferencián kb. 250 fő vesz részt, közel kétharmaduk jellemzően az üzemeltető vállalatok mérnöki állományából kerül ki. A 2021-es rendezvény újdonsága a vasúti távközlési szekció lesz, mely területnek eddig nem volt évenkénti eseménye.

KözútVilág 2021 konferencia – 2021. október 6. (szerda)

A közúti fuvarozók legnagyobb hazai szakmai konferenciája az árufuvarozásban dolgozó nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémáit hozza közös nevezőre. Olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerül megvitatásra a konferencia szponzorainak és támogatóinak köszönhetően, a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

Szállítmányozás 2021 konferencia – 2021. december 9. (csütörtök)

A Magyar Szállítmányozók Szövetségének (MSZSZ) támogatásával szervezett konferenciánk az év legnagyobb hazai szakmai eseménye a gyárkapun túli árumozgatás szervezését végző társaságok életében. A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik rendezvényünk. A plenáris programban az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdasági és közlekedéspolitikai piaci környezetet mutatjuk be, amit a szállítási módok szerinti bontásban szekcióülések követnek. Évről évre egyre nagyobb siker a szakmai állásbörzénk, 2019-ben 250 fő regisztrált látogatónk volt 18 kiállítónk standján.

Konferencia-támogatói és hirdetési csomagokkal kapcsolatban kérje cégre szabott ajánlatunkat!

Zámbó Brigitta
Tel: +36/70-679-9881
zambo@kozlekedesvilag.hu

A RENDEZVÉNYEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!