RepülésVilág konferencia – 2019. szeptember 18. (szerda)
A légiközlekedésről nehéz nemzeti szinten konferenciát rendezni, hiszen a magyar piacon is alapvetően nemzetközi  cégek dominálnak a személyszállításban és az árufuvarozásban. A légiközlekedésben dolgozók azonban szervesen  kapcsolódnak nemzeti „rendszerekhez”, amelyek árnyalják a nemzetközi standardok szerinti működést. Valljuk, hogy  e szegmens szereplőinek is kell egy olyan fórum, ahol versenyképességük javítása érdekében a kormányzati  szereplőkkel párbeszédet folytathatnak.

KözútVilág Expo – Szakmai konferencia és kiállítás – 2019. október 9. (szerda)
A közúti árufuvarozásban a nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémákkal szembesül a mindennapi üzletmenetben. Ezt közös nevezőre hozni szinte lehetetlen. Így egy „hagyományos” konferencia helyett e piaci szereplőknek olyan eseményt szervezünk, ahol a többféle
igény és elvárás áttekintése és azok megoldási lehetősége szakavatott körben kerülhet megvitatásra – a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat közreműködésével.

NavigátorVilág Expo – Szakmai konferencia és kiállítás – 2019. november 19-20. (kedd-szerda)
A szállítmányozás a logisztikai lánc szoftvere, ahol a megbízók elvárásainak változása elsőként jelenik meg, amelyre a választ is az e tevékenységet végzőknek kell megtalálni a fuvarozócégekkel közösen. A logisztikai láncok működtetéséhez elengedhetetlen ismeretek gyorsan változnak, ezek bemutatására vállalkozik ez a kétnapos rendezvény, ahol az árutovábbítás árát és minőségét meghatározó gazdaság- és közlekedéspolitikai piaci környezet is bemutatásra kerül.

Konferencia-támogatói és hirdetési csomagokkal kapcsolatban kérje cégre szabott ajánlatunkat.

Zámbó Brigitta
Tel: +36/70-679-9881
zambo@kozlekedesvilag.hu