A Várszegi – az alagút végén

Sajnos ritkán és egyre ritkábban jelenik meg közlekedési témájú könyv. Ezért is különösen örömteli, hogy elkészülhetett az egyik legsokoldalúbb közlekedési szakember, Várszegi Gyula életét bemutató kiadvány.

Az előszóból

“A könyv egy ember sorsának ablakán át tekint egy érdekes, sok változástól terhes időszakra; nem valamilyen nagy ember munkásságának igazolása vagy önigazolása – ettől Várszegi Gyula dinamikus, sőt önironikus egyénisége távol áll. A szöveg alapja egy beszélgetéssorozat Várszegi Gyulával és olyan pályatársaival, barátaival, akiknek egy vagy több életkorszakában összekapcsolódott a sorsa. …”

Technikai információk

Oldalak száma: 195
Borító: keménytáblás, cérnafűzött
ISBN: 978-963-12-7493-6
Kiadás éve: 2016

A kiadvány 2.990 Ft-os bruttó áron megrendelhető meg. Az ár nem tartalmazza a szállítás díját!

[su_expand more_text=”Megrendelőlap megnyitása” less_text=”Megrendelőlap összecsukása” height=”0″ hide_less=”yes” link_style=”dashed” link_align=”center”]

A megrendelés visszaigazolását elektronikusan küldjük ki e-mail címére a megrendelést követően.Számlázási adatok


Szállítási adatok

Postai-, valamint csomagküldős kézbesítés választása esetén kolléganőnk a megadott elérhetőségein keresi a küldési mód egyeztetése céljából.


A megrendelő ezennel engedélyezi a kiadónak, a CARGO Közlekedési Kft.-nek, hogy a fenti személyes adatokat a kiadványról szóló információkkal és akciókkal kapcsolatos tevékenységéhez felhasználja. Az engedély határozatlan időre szól. Az előfizető jogosult hozzáférni a személyes adataihoz és tájékoztatást kapni a személyes adatainak kezelési módjáról.

[/su_expand]