A Várszegi – az alagút végén

Sajnos ritkán és egyre ritkábban jelenik meg közlekedési témájú könyv. Ezért is különösen örömteli, hogy elkészülhetett az egyik legsokoldalúbb közlekedési szakember, Várszegi Gyula életét bemutató kiadvány.

Az előszóból

„A könyv egy ember sorsának ablakán át tekint egy érdekes, sok változástól terhes időszakra; nem valamilyen nagy ember munkásságának igazolása vagy önigazolása – ettől Várszegi Gyula dinamikus, sőt önironikus egyénisége távol áll. A szöveg alapja egy beszélgetéssorozat Várszegi Gyulával és olyan pályatársaival, barátaival, akiknek egy vagy több életkorszakában összekapcsolódott a sorsa. …”

A kiadvány 2.990 Ft-os bruttó áron megrendelhető meg a Kiadónak írt e-mailben. Az ár nem tartalmazza a szállítás díját, a könyv a Kiadóban is átvehető és kifizethető előre egyeztetett időpontban (1137 Budapest, Újpesti rakpart 7. Fsz. 2.).

Vásárlási szándékát kérjük az info@kozlekedesvilag.hu címre írt e-mailben jelezze, amiben feltünteti a vásárló nevét (cég esetén adószámát és címét is), a postázási nevet és címet, a kért példányszámot. Az átutalásos számla átvételét követően fizetheti be a könyv árát.

Technikai információk

Oldalak száma: 195
Borító: keménytáblás, cérnafűzött
ISBN: 978-963-12-7493-6
Kiadás éve: 2016