Az előszóból

“Ez az egyedülálló kiadvány többéves levéltári és egyéb kutatómunka eredménye alapján készült. Az ismeretek és információk nyilvánosságra hozatalának apropóját és időzítését az adta, hogy 2017-ben lesz 60 éves az “Accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route (ADR)”, a VESZÉLYES ÁRUK NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSÁRA VONATKOZÓ EURÓPAI MEGÁLLAPODÁS, amelyet Genfben, 1957. szeptember 30-án írtak alá a megállapodó felek.

Ezzel a könyvvel szeretnénk emléket állítani és kifejezni nemcsak saját, hanem bátran mondhatjuk, hogy korunk e téren dolgozó szakembereinek elismerését és tiszteletét is az elődök odaadó és alapos munkájáért.”

Technikai információk

Oldalak száma: 152
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-12-9545-0
Kiadás éve: 2017

A kiadvány 6.930 Ft-os bruttó áron megrendelhető meg. Az ár nem tartalmazza a szállítás díját!

A megrendelés visszaigazolását elektronikusan küldjük ki e-mail címére a megrendelést követően.Számlázási adatok


Szállítási adatok

Postai-, valamint csomagküldős kézbesítés választása esetén kolléganőnk a megadott elérhetőségein keresi a küldési mód egyeztetése céljából.


A megrendelő ezennel engedélyezi a kiadónak, a CARGO Közlekedési Kft.-nek, hogy a fenti személyes adatokat a kiadványról szóló információkkal és akciókkal kapcsolatos tevékenységéhez felhasználja. Az engedély határozatlan időre szól. Az előfizető jogosult hozzáférni a személyes adataihoz és tájékoztatást kapni a személyes adatainak kezelési módjáról.