A veszélyes áruk szállításának szabályozástörténete

Az előszóból

“Ez az egyedülálló kiadvány többéves levéltári és egyéb kutatómunka eredménye alapján készült. Az ismeretek és információk nyilvánosságra hozatalának apropóját és időzítését az adta, hogy 2017-ben lesz 60 éves az “Accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route (ADR)”, a VESZÉLYES ÁRUK NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSÁRA VONATKOZÓ EURÓPAI MEGÁLLAPODÁS, amelyet Genfben, 1957. szeptember 30-án írtak alá a megállapodó felek.

Ezzel a könyvvel szeretnénk emléket állítani és kifejezni nemcsak saját, hanem bátran mondhatjuk, hogy korunk e téren dolgozó szakembereinek elismerését és tiszteletét is az elődök odaadó és alapos munkájáért.”

Technikai információk

Oldalak száma: 152
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-12-9545-0
Kiadás éve: 2017

A kiadvány 6.930 Ft-os bruttó áron megrendelhető meg. Az ár nem tartalmazza a szállítás díját!

A megrendelés visszaigazolását elektronikusan küldjük ki e-mail címére a megrendelést követően.Számlázási adatok


Szállítási adatok

Postai-, valamint csomagküldős kézbesítés választása esetén kolléganőnk a megadott elérhetőségein keresi a küldési mód egyeztetése céljából.


A megrendelő ezennel engedélyezi a kiadónak, a CARGO Közlekedési Kft.-nek, hogy a fenti személyes adatokat a kiadványról szóló információkkal és akciókkal kapcsolatos tevékenységéhez felhasználja. Az engedély határozatlan időre szól. Az előfizető jogosult hozzáférni a személyes adataihoz és tájékoztatást kapni a személyes adatainak kezelési módjáról.