A veszélyes áruk szállításának szabályozástörténete

Az előszóból

„Ez az egyedülálló kiadvány többéves levéltári és egyéb kutatómunka eredménye alapján készült. Az ismeretek és információk nyilvánosságra hozatalának apropóját és időzítését az adta, hogy 2017-ben lesz 60 éves az „Accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route (ADR)”, a VESZÉLYES ÁRUK NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSÁRA VONATKOZÓ EURÓPAI MEGÁLLAPODÁS, amelyet Genfben, 1957. szeptember 30-án írtak alá a megállapodó felek.

Ezzel a könyvvel szeretnénk emléket állítani és kifejezni nemcsak saját, hanem bátran mondhatjuk, hogy korunk e téren dolgozó szakembereinek elismerését és tiszteletét is az elődök odaadó és alapos munkájáért.”

A kiadvány 6.930 Ft-os bruttó áron megrendelhető meg a Kiadónak írt e-mailben. Az ár nem tartalmazza a szállítás díját, a könyv a Kiadóban is átvehető és kifizethető előre egyeztetett időpontban (1137 Budapest, Újpesti rakpart 7. Fsz. 2.).

Vásárlási szándékát kérjük az info@kozlekedesvilag.hu címre írt e-mailben jelezze, amiben feltünteti a vásárló nevét (cég esetén adószámát és címét is), a postázási nevet és címet, a kért példányszámot. Az átutalásos számla átvételét követően fizetheti be a könyv árát.

Technikai információk

Oldalak száma: 152
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-963-12-9545-0
Kiadás éve: 2017