Stratégiai együttműködés a DB Schenker és a Magento között

Stratégiai együttműködés a DB Schenker és a Magento között

A DB Schenker stratégiai együttműködésre lépett a Magentoval, a világ egyik vezető platform-szolgáltatójával a kis- és középvállalkozások e-kereskedelmi bővítésének piacán.

A DB Schenker globális logisztikai teljesítőképességének ötvözése a Magento e-kereskedelmi platform széleskörű testreszabhatóságával és rugalmasságával, globálisan biztosítja a kiskereskedők számára a zökkenőmentes kapcsolattartást a teljes ellátási láncon átívelően. A Magento Marketplace-en keresztül elérhető bővítmény gyors, kényelmes és költséghatékony megoldást biztosít a webáruházak és a raktározási szolgáltatások összehangolására.

Az együttműködés az online rendelések nyomon követése iránti növekvő fogyasztói igény felismerése nyomán alakult ki. A kínált megoldás magában foglalja az összes kapcsolódó raktározási tevékenységet, különös tekintettel a kiszedésre és csomagolásra, illetve a szállítás státuszának valósidejű lekérdezhetőségére, a teljes ellátási lánc mentén.

„A DB Schenker aktívan fektet be az új termékek és megoldások kifejlesztésének érdekében, ezért örömmel tekintünk a Magento-val való partnerségünk elé, hogy új megoldásokat hívjunk életre a globális ellátási lánc- menedzsment területén” – fejtette ki Jochen Thewes, a Schenker AG vezérigazgatója. „Fenntartások nélkül hiszem, hogy új megoldásunk jelentős erősödést hoz ügyfeleink e-kereskedelmi üzletága területén.” – tette hozzá.

Az ügyfelek a DB Schenker megosztott hálózatát használhatják a legjobb e-kereskedelmi teljesítés érdekében. Stratégiai partnerünkként a Magento, nyílt forráskódú technológián alapuló, rugalmas bevásárlókosár-rendszert biztosít közös partner-kereskedőink számára.

„Örömünkre szolgál, hogy a DB Schenker-t legújabb globális logisztikai partnerünkként köszönthetjük, és várakozással tekintünk az elé, hogy közös felhasználóink zökkenőmentes e-kereskedelmi tapasztalatát elősegítsük.” – mondta Ryan Murden, a Magento üzletfejlesztési vezetője.

A partneri együttműködés a Magentóval tovább hangsúlyozza a DB Schenker azon szándékát, hogy az e-kereskedelmi logisztika egyik vezető globális szolgáltatójává váljon.