NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

30. MLBKT Kongresszus - NavigátorVilág kedvezménnyel!

30. MLBKT Kongresszus - NavigátorVilág kedvezménnyel!

A 30. MLBKT Kongresszus 3 napos jegyének árából 10 000 Ft kedvezményt biztosítanak, amit jelentkezéskor a „NAVIGATORVILAG” szót a megjegyzés menübe beírva lehet érvényesíteni. A kedvezmény csak a háromnapos részvételi díjra érvényes, így nem érvényes az egy- és kétnapos jegyek árára, a bankett belépőre és a szállásfoglalásra.

AZ MLBKT Kongresszus ismét összehozza a legnevesebb szakértőket, szakembereket, hogy megosszák velünk tudásukat, és első kézből értesüljünk a legaktuálisabb információkról, újdonságokról.

Nem mehetünk el szó nélkül az elmúlt évek, hónapok eseményei mellett, hiszen olyan helyzetekkel kell szembenéznie minden gazdasági szereplőnek, így az ellátási lánc szakma képviselőinek is, amelyre egész egyszerűen nem lehetett felkészülni. A 21. században járványhelyzet és háború sújtja egymás utáni években a világot, hatásaik hosszú távú változásokat eredményeznek az élet minden területén, a mi szakmánk pedig különösen érintett. Aktuális, de annál meghatározóbb probléma például az energiaválság, az infláció, az ársapkák vagy a fenntarthatósági kérdések, éppen ezért ezekről is beszélnünk kell.

Háború, logisztika, védelemgazdaság címmel napjaink legjelentősebb kríziséről és annak szerteágazó aspektusairól a Nemzeti Közszolgálati Egyetem neves tanára, dr. Szenes Zoltán, Professor Emeritus, ny. vezérezredes tart nekünk előadást a kongresszus első napján.

A mai világgazdasági és – politikai zűrzavarban hogyan lehet megőrizni egy ország stabilitását? Magyarország vajon biztos lábakon áll? Mire számíthatunk a következő hetekben, hónapokban, években? Magyarország gazdasági kilátásairól dr. Oszkó Péter, az OXO Holdings igazgatóságának elnöke, a téma magas rangú szakértője osztja meg álláspontját résztvevőinkkel a csütörtöki napon.

Az energiaellátás bizonytalansága és az egekbe szökő energiaárak a gazdaság minden szereplőjét érzékenyen érintik, és az utóbbi idők legkomolyabb válsághelyzetét, recessziós időszakát vetítik elénk. Hogyan készüljünk fel az előttünk álló hónapokra, évekre magánemberként és cégvezetőként? Várhatóan meddig fog ez tartani? Hogyan tudunk „spórolni” az energiával? Milyen alternatív energetikai megoldások léteznek, és hol, mit (lenne) érdemes használni? Az energiapiac kihívásairól és viszontagságairól a téma egyik legismertebb és -kiemelkedőbb hazai szakértőjét, Holoda Attilát hallhatjuk és kérdezhetjük kongresszusunk második napján.

Krízishelyzetek, globális mértékű változások, politikai és gazdasági kihívások jellemzik az utóbbi éveinket, mindeközben pedig egyre nagyobbak a helyi és globális fenntarthatósági kihívások is, amelyekkel szintén foglalkozni kell stratégiai szinten is minden vállalatvezetőnek. Ifj. Chikán Attila, elnök, BCSDH; vezérigazgató, ALTEO Nyrt. előadásában megosztja velünk, hogy a kötelezettségből ez esetben hogyan kovácsolhatunk versenyelőnyt.

A körülöttünk zajló, olykor egészen elképesztő gyorsasággal változó események mindannyiunkat arra ösztönöznek, hogy megtanuljunk újabb és újabb körülményekhez minél gyorsabban alkalmazkodni, rugalmasak, naprakészek, jól informáltak és – amennyire lehet – felkészültek legyünk.

Előadásaink célja, hogy tapasztalatot cseréljünk, jó gyakorlatokat osszunk meg, közösen találjuk meg a fejlődésünket és hosszú távú életben maradásunkat segítő tényezőket, és tovább építsük az ellátási láncokat működtető szakmai közösséget, hiszen együtt erősebbek vagyunk.

REGISZTRÁCIÓ és JEGYVÁSÁRLÁS

SZÁLLÁSFOGLALÁS

Találkozunk október 19-21-e között Siófokon, az év supply chain eseményén!