AkkuLog

Megújult elődöntő várta az idei versenyzőket

Megújult elődöntő várta az idei versenyzőket

A 2023-as verseny elődöntője különleges volt, mivel a versenyzők nem a hagyományos kamionos ügyességi feladatokkal mérték össze tudásukat, hanem szimulátorok segítségével. Ez az új versenyfeladat lehetőséget teremtett az elődöntősök számára arra, hogy megismerkedjenek a GKI vizsga helyett választható kötelező óraszámú szimulátoros vezetéssel. Az elődöntő újítása így plusz lehetőséget nyújtott a továbbjutott kamionsofőröknek a felkészülésre.

Az elméleti megmérettetés továbbra is szigorú volt, és a kamionos szimulátor feladatokat követte. Az elődöntősöket mindenféle időjárási körülmény és nehéz közúti szituáció elé állították. A versenyzők keményen dolgoztak, és tízen jutottak be az tizenegyedik döntőbe. Az eredményeket itt tekintheted meg.

Szeptember 23-án a jól ismert drivingcamp Hungary zsámbéki tanpályáján kerül sor a magyar kamionsofőrök versenyére. Minden kedves szurkolót szeretettel várunk, akik az izgalmas versenyek közepette részt vehetnek a közlekedésbiztonsági családi nap ingyenes programjaiban is. A családi nap részletes programjáért kérjük, kattints ide.

A családi nap idén a Biztonság Hete záróeseményének ad helyet. Ennek keretében pedig olyan ingyenes programokkal várjuk a kilátogatókat, mint a szűrőkamion. Az eseményen résztvevők lehetőséget kapnak ingyenes szűrővizsgálatokon való részvételre, amelyek fontosak nemcsak a közlekedésbiztonság, hanem az egészségmegőrzés szempontjából is. Ez az esemény egyébként része Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának, amelynek célja a társadalom egészségtudatosabbá válása. Tudj meg még többet az ingyenes szűrésről >>>