NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

67. Vasutasnap - ünnepelt a GYSEV

A 67. Vasutasnap alkalmából a GYSEV Zrt. szerdán Sopronban és Szombathelyen területi ünnepségeken köszöntötte munkatársait.

Csütörtökön a Hotel Sopronban rendezték meg a Központi Vasutasnapi Ünnepséget, melyen részt vett Dr. Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumközlekedésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere, Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnöke, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

Az ünnepre meghívást kapnak a különböző közlekedési társaságok, és a GYSEV vonalai mellett fekvő települések vezetői, valamint a vasúttársaság munkáját segítő hatóságok képviselői is. A Vasutasnapi ünnepségeken elismeréseket kaptak a vasúttársaságnál hosszabb ideje szolgálatot teljesítő munkatársak, emellett kitüntetéseket adtak át azoknak a vasutas kollégáknak, akiket teljesítményükalapján erre jelöltek.

A csütörtöki központi ünnepség után a GYSEV pénteken köszönti a nyugdíjba vonuló munkatársait. Szombaton nagyszabású Családi Napot rendez a vasúttársaság, amely színes programokkal várja a vállalat dolgozóit és közvetlen családtagjaikat.

 

forrás: kisalfold.hu