Diederik Pen a Wizz Air új ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója

A Wizz Air Holdings bejelentette, hogy 2017. április 1-jével Diederik Pen üzemeltetési igazgatót előlépteti ügyvezető alelnök és üzemeltetési igazgató pozícióba.

Diederik Pen

Diederik Pen 2013 januárjában érkezett a Wizz Airhez üzemeltetési igazgatóként, és az elmúlt években élvonalbeli teljesítményt ért el a légitársaság üzemeltetési csapatával a legalacsonyabb költségek és megbízható üzemeltetés fenntartása mellett. Az új pozíció székhelye a Wizz Air budapesti üzemeltetési központja. Diederik Pen közvetlenül a vállalat vezérigazgatójának jelent, egyúttal a Wizz Air felsővezetői csapatának tagjaként a vállalat járatüzemeltetési vezetőjét és több más vezetőjét is közvetlenül irányítja.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „Örömmel jelentjük be Diederik Pen előléptetését ügyvezető alelnök és üzemeltetési igazgató pozícióba. Diederik fontos szerepet játszott a vállalat elmúlt 4 évben megvalósult jelentős növekedésében és fejlődésében. Előléptetése tükrözi, mennyire fontos volt az erős üzemeltetési csapat ahhoz, hogy a jelen pénzügyi évben 20%-kal növeljük kapacitásunkat és 2017-ben 15 ország 28 városára terjesszük ki bázisainkat, miközben továbbra is élvonalbeli kihasználtság és megbízhatóság mellett működünk. Új, ügyvezető alelnöki és üzemeltető igazgatói pozíciójában is bízunk további értékes hozzájárulásában a vállalat fejlődéséhez.