Új közvetlen napi járatot indít a Dachser

Új közvetlen napi járatot indít a Dachser

Idén február óta új nemzetközi direkt járaton szállíthatnak a magyarországi Liegl&Dachser ügyfelei. Az új gyűjtőjárat naponta indul, Pilisvörösvár és Strasbourg között fut. A napi járatindításnak köszönhetően jelentősen rövidültek a szállítási idők a két ország között, Franciaország teljes területén 48–72 órányi szállítási idővel számolhatnak az ügyfelek.

A Magyarországot a strasbourgi Dachser központtal összekötő napi járat a vállalat meglévő, kiterjedt hálózatának legújabb eleme: Pilisvörösvárról jelenleg 11 vonalon Németországba, a környező országok közül pedig Csehországba, Romániába, Szlovákiába és Ausztriába indulnak napi rendszerességgel közvetlen járatok. A nemzetközi hálózatokon – így az új strasbourgi vonalon is – a szállítás éjszaka történik, így kötik össze egymással a magyar telephelyeket, valamint az induló és érkező járatokat.

A Dachser természetesen az új vonalon is a megszokott figyelmet fordítja a teljesítményre és a minőségre, az új francia-magyar vonalon is biztosított a hatékonyság ország- és Európa-szerte – az árucikkek típusának megfelelően. Emellett strasbourgi vonalon történő szállítások kapcsán is igénybe vehetők az entargo termékcsalád szolgáltatásai (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), melyek segítségével az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is maradéktalanul megvalósul, tehát a megszokott kényelmi funkciókra is számíthatunk.

Franciaországban 57 Dachser telephelyen biztosítanak logisztikai szolgáltatásokat, melyek közül a strasbourgi az egyik. Emellett összesen több mint 242 ezer raklaphelynyi raktárterülettel rendelkeznek országszerte.