Újabb spekulatív fejlesztés a Prologis Park Prague-Airport területén

A Prologis bejelentette, hogy megkezdte egy új, 14.477 négyzetméter alapterületű spekulatív épület fejlesztését a Prologis Park Prague-Airport területén. Az építkezés várhatóan 2018 első negyedévében fejeződik be.

Előző spekulatív épületünk bérbeadásának sebessége és a park teljes kihasználtsága egyaránt mutatja a logisztikai területek iránti fokozott keresletet a nyugat-prágai régióban. Új projektünk elindítása logikus lépés volt a Prologis Park Prague-Airport területén” – mondta Martin Baláž, a Prologis Csehország és Szlovákia bérbeadásért és fejlesztésért felelős igazgatója.

A Prologis Park Prague-Airport a D6-os autópálya 7-es kijáratának szomszédságában helyezkedik el, mindössze öt percre a prágai repülőtértől. A park jelenleg három, összesen 73.000 négyzetméteres épületből áll, további 9600 négyzetméternyi fejlesztési potenciállal. Kiváló hozzáféréssel rendelkezik a belföldi és nemzetközi szállítmányozási útvonalakhoz a D0, D5 és D1 autópályákon keresztül. A parkban lévő buszmegállóból tömegközlekedéssel könnyedén elérhető Kladno és Prága városa, valamint a vonatállomás is.