NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

A Prologisbejelentette a “Prologis a legjobbakért” 2018-as díjazottjait

A Prologisbejelentette a “Prologis a legjobbakért” 2018-as díjazottjait

A Prologis, a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata és a Poznańi Logisztikai Iskola (WSL) bejelentette a 13. “Prologis a legjobbakért” verseny díjazottjait.

A kezdeményezés célja, hogy elismerje a legambíciózusabb és legszorgalmasabb diákok eredményeit,és segítse logisztikai karrierjük előmozdítását.Idén a díjátadót a Lengyel Logisztikai Kongresszus Logisztika Gála eseményén tartották május 23-án Poznańban.

A Poznańi Logisztikai Iskola képviselőiből, a diáktanács tagjaiból és a Prologis szakértőibőlállózsűriháromkategóriábanválasztottakiazintézménylegkiválóbbvégzőshallgatóit a 2017/2018-as tanévben:

  • A “Mesterképzés legjobb szakdolgozata” díját Szymon Setlak vehette át.“A lengyel logisztikai szolgáltatások piacának fejlődése európai uniós tagállamokkal összehasonlítva” című munkáját professzor Józef Frąś, PhD mérnök felügyelete alatt készítette.
  • Az”Alapképzés legjobb szakdolgozata” díját Aleksander Kupryjaniuk kapta. “A rádiófrekvenciás azonosítás(Radio Frequency Identification, RFID) technológiájának elemzése és alkalmazása egy meghatározott üzleti területen”című munkáját Dr. Roman Domański mérnök felügyelete alatt készítette.
  • A “Legjobb Végzős Hallgató” kategóriában Bartłomiej Sydort díjazták kimagasló tanulmányi eredményéért és az egyetemi életben való aktív részvételéért.

A nyertesek oklevelet és 300 ezer forint értékű ösztöndíjat is kaptak, amelyet a Prologis biztosított számukra. A program kezdete óta már 34 hallgató részesült elismerésben, köztük összesen több mint 12 millió forint értékű ösztöndíjat osztottak szét.

„Ez a kezdeményezésegyfontosegyüttműködésazegyetemiközösséggel,és biztosítja számunkra annak a lehetőségét,hogy a legjobbak legjobbjait támogathassuk. Meggyőződésem, hogy a “Prologis a legjobbakért” díjazottjai a jövőben hatással lesznek a lengyel és a globális logisztikai piacokra egyaránt,és az üzleti életben is partnereinkké válnak” – mondta Marta Tęsiorowska, a Prologis európai marketing és kommunikációs alelnöke.