Még jobban odafigyelnek az időkritikus szállítmányokra

Még jobban odafigyelnek az időkritikus szállítmányokra

Az újonnan létrehozott amszterdami innovációs központ globális működési támogatást, ellenőrzést és koordinációt biztosít az úgynevezett time critical (idő szempontjából kritikus) szállítmányokhoz.

Az ipari ellátási láncokhoz kapcsolódó szolgáltatások globális szállítójaként ismert GEFCO Csoport megnyitotta a Mission Control Centre (MCC) nevű amszterdami létesítményét. Innen irányítják majd globális szinten az időkritikus szállítmányok kezelését (Time Critical Solutions, TCS). A központ a hét minden napján, 0–24-ig első osztályú szolgáltatást nyújt a GEFCO ügyfeleinek világszerte, valamint támogatja a vállalat TCS csapatát és partnereit.

A GEFCO szállítmányozási részlege az időkritikus ügyletek globális hálózatát irányítja, miközben helyi szinten dolgozik az ügyfelekkel, hogy menedzselje mind a tervezett, mind a nem tervezett, előre nem látható sürgős szállítmányokat. A most létrehozott MCC központ célja, hogy a GEFCO vállalati hitvallásához– Infitinte Proximity – hűen biztosítsa a partneri kapcsolatot és az integrált megoldásokat. Az új szolgáltatások valódi hozzáadott értéket jelentenek az ügyfelek üzleti tevékenységéhez.

A GEFCO TCS szolgáltatásaival azonnal képes reagálni az ügyfelek sürgős igényeire, átfogó, globális és gyors légi szállítási megoldásokat nyújtva, miközben teljes átláthatóságot biztosít a szállítmányozás egész ideje alatt.

Az MCC felügyel minden, a GEFCO innovatív globális informatikai rendszerében foglalt TCS szállítmányozást, hogy a vállalat partnereivel együttműködve teljesíteni tudja a legnagyobb kihívást jelentő igényeket is. A központ a globális szállítmányokra való mélyebb rálátással támogatja a GEFCO helyi, operatív TCS csapatait, hogy minél gyorsabb és proaktívabb szolgáltatást nyújtson. Az MCC egyetlen kapcsolati pontként is működik majd a globális ügyfelek részére, valós idejű nyomon követési frissítéseket biztosítva a sürgősségi szállítmányokról a GEFCO világszintű lefedettségének és helyszíni szakértőinek segítségével.

Az MCC létrejöttével a GEFCO által eddig is kínált megoldások még hatékonyabbá válnak. Az MCC időkritikus szállítmányozást felügyelő menedzsmentje már most értékvezérelt eredményeket biztosít a GEFCO autóipari partnereinek. Egy közelmúltbeli példa volt minderre, amikor Csehországból az USA-ba 48 órán belül megtörtént a Time Critical Cargo szállítás. Ez idő alatt egy charterjárat megszervezésétől kezdve az összes szükséges engedély beszerzéséig a kritikus küldemény háztól házig történő szállítása is lezajlott. Így az ügyfél időben hozzájutott a szükséges szállítmányhoz, és elkerülte a gyártás megállásával járó extra költségeket.