NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Öt vezető kinevezésével hódítana meg újabb piacokat a GEFCO

Öt vezető kinevezésével hódítana meg újabb piacokat a GEFCO

A GEFCO öt új vezetőt nevezett ki a csoport légi és tengeri szállítmányozási részlegének élére. A kinevezések hozzájárulnak az üzletág folyamatos fejlődéséhez, és gazdagítják a GEFCO szakértelmét a Time CriticalSolutions (TCS), az Industrial Project Cargo (IPC), valamint az élettudományi és egészségügyi logisztika terén.

Az új vezetők: Valentin Elistratov, globális kereskedelmi igazgató, Karin Van DenBrekel, élettudományi és egészségügyi globális manager, Katherine Shek, ázsiai régióért felelős igazgató, Peter West, Ausztrália és Új-Zéland country manager és Alicja Szewczyk, globális HR és kultúrákért felelős manager.

A szakemberek kulcsszerepet játszanak a GEFCO szállítmányozási üzletágának globális bővítésében, és nagyban hozzájárulnak majd a folyamatosan bővülő ipari ügyfélkör sokszínű igényeinek kielégítéséhez. A divízió különös hangsúlyt fektet az élettudományok és az egészségügy területén működő ügyfelek kiszolgálására, valamint megerősíti tevékenységét Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, összhangban a vállalat „Partners, unlimited” szemléletével.

2019-ben a GEFCO szállítmányozási üzletága tovább folytatná az elmúlt években elért erős növekedését. A közelmúltban például a vállalat további három évre meghosszabbította a Westcon Internationallel korábban hét évre kötött globális partnerségét, amely öt kontinens 28 országának légi szállítmányozására szól. A belgiumi Sarens számára pedig a szállítmányozási üzletág Industrial Project Cargo csapatai olyan megoldásokat dolgoztak ki, amelyekkel a belga vállalat hatalmas darui világszerte szállíthatók lesznek.