A GEFCO és az Opel-Vauxhall 2022-ig meghosszabbította együttműködési megállapodását

A GEFCO és az Opel-Vauxhall 2022-ig meghosszabbította együttműködési megállapodását

A négyéves együttműködési megállapodás aláírása demonstrálja a PSA Csoport GEFCO-ba vetett bizalmát: a logisztikai vállalat 2013 óta a csoport partnere az ellátási lánc területén. Az évi 550 millió euró értékű szerződéssel a vállalat megerősítette vezető szerepét az európai autóipari logisztikai piacon.

 Töretlen bizalom a GEFCO 4 PL szakértelme iránt, amellyel irányítja és összehangolja a teljes ellátási láncot

 A PSA Csoport 2019. január 1-jétől négy évre megújítja a GEFCO-val a teljes Opel – Vauxhall ellátási láncra vonatkozóan fennálló szerződését. Ez a lépés jól tükrözi a két vállalat közötti együttműködés erősségét és a PSA Csoport töretlen bizalmát a GEFCO iránt.

 A szerződés az Opel és Vauxhall márkák összes bejövő és kimenő logisztikai tevékenységére kiterjed Európában és Törökországban. A GEFCO a világ különböző részein található beszállítói telephelyekről alkatrészeket és erőátviteli rendszereket szállít majd az Opel Vauxhall összeszerelő üzemeibe. A csoport feladata lesz továbbá a járművek kiszállítása az ügyfeleknek.

Integrált együttműködés a GEFCO filozófiája jegyében

A GEFCO annak érdekében, hogy megoldásait folyamatosan az Opel Vauxhall igényeihez hangolja, mérnökökből álló csoportokat hoz létre abban a hat európai országban, ahol a vállalat tevékenységet folytat (Magyarország, Franciaország, Németország, Lengyelország, Spanyolország és az Egyesült Királyság).

A legfőbb kihívás: a logisztikai költségek optimalizálása

A GEFCO tapasztalt helyszíni csapatai közreműködnek majd az Opel Vauxhall ellátási láncának optimalizálásában és a költségcsökkentési lehetőségek kiaknázásában. E cél elérése érdekében a GEFCO tapasztalatát, kreativitását és képességeit latba vetve igyekszik hatékonyan felhasználni a rendelkezésre álló erőforrásokat. A csoport az elkövetkező években tovább szeretné erősíteni együttműködését az Opel Vauxhallal.