NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Palletways: új partner a hazai hálózatban

Palletways: új partner a hazai hálózatban

Újabb hazai szállítmányozó csatlakozott a raklapos szállításra szakosodott nemzetközi szolgáltató magyarországi hálózatához, amely így már 14 tagot számlál.

A Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata újabb hazai tagvállalattal bővült. A TLS Express január közepén vált a cég teljes jogú hazai partnerévé.

„Mindössze néhány hónapja vagyunk jelen Magyarországon, de már most kijelenthető, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás hiánycikk volt a magyar piacon. Ez nem csupán a forgalomnövekedésünkön érhető tetten nap mint nap, de jól látszik azon is, hogy a helyi szállítmányozási cégek aktívan érdeklődnek irántunk. Biztos vagyok benne, hogy 2019-ben további partnerekkel is bővülni fog a hálózatunk” – fejtette ki Ron Neggers, a Palletways Group üzletfejlesztési igazgatója.

Az új tagvállalatot, a nagytarcsai székhelyű TLS Express Kft.-t 2011-ben alapították. A dinamikusan növekvő cég az áruszállításon kívül 2017 januárjától saját raktárbázisán és telephelyén raktározási és logisztikai szolgáltatásokat is kínál. A vállalat jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkezik belföldi, illetve kelet-európai országokba (pl. Románia, Bulgária, Moldávia) történő szállítmányozás területén.

A Palletways 2018 októberében kezdte meg működését a hazai piacon. A vállalat működési modelljének sajátossága, hogy a lokális piacokat tökéletesen ismerő helyi, regionális szolgáltatókat szervezi erős nemzetközi hálózattá. Az európai hálózatban jelenleg 400-nál is több tag végzi napi szinten több száz ügyfél raklapjainak szállítását. A TLS Express csatlakozásával a vállalat magyarországi hálózata 14 tagúra bővült.