Új szolgáltató a hazai logisztikai piacon

Új szolgáltató a hazai logisztikai piacon

A Palletways, raklapos szállításra szakosodott nemzetközi szolgáltató megkezdte működését Magyarországon.

A Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata belépett a magyarországi piacra, ezzel tovább erősíti jelenlétét az európai kontinensen. Az új hálózat, amely októberben kezdte meg működését, magyarországi és a Palletways európai célállomásai között kínál raklapos áruszállítási szolgáltatásokat.

A Palletways Magyarországon

A vállalat 13 független magyarországi logisztikai szolgáltató összekapcsolásával építette fel hazai hálózatát. A fő elosztó központ a Budapest közeli Biatorbágyon kapott helyet, de fontos szerep jut az ország különböző területein elhelyezkedő regionális központoknak is. A vállalat szolgáltatási portfóliójába tartozik:igény szerint 24 vagy 48 órás belföldi disztribúció az ország valamennyi irányítószámára, valamint nemzetközi gyűjtőáru továbbítás több mint 20 európai országba, mindez természetesen teljes körű online nyomon követhetőséggel.

A Palletways Európában

A közel 25 éve működő Palletways a legnagyobb raklapos áruterítési szolgáltatásokat kínáló hálózat Európában. A magyarországi hálózat elindítását követően a Palletways Group több mint 20 európai országban négyszáznál is több helyi raktárt üzemeltet helyi hálózati partnerein keresztül. A 400-at is meghaladószámú regionális partnerhálózati tag együttvéve naponta sok száz ügyfél körülbelül 45 000 raklapjának kiszállítását végzi.