Elindult az AirBridgeCargo Moszkva–Budapest járata

Elindult az AirBridgeCargo Moszkva–Budapest járata

Az Európa és Ázsia közötti áruforgalom növekedésére tekintettel, heti két budapesti járatának elindításával a világ egyik vezető nemzetközi teherszállítója, az AirBridgeCargo új célállomások elérését teszi lehetővé európai ügyfelei számára.

Az AirBridgeCargo által kiszolgált desztinációk száma a Boeing 747 teherszállító repülőgépekkel indított új szolgáltatás révén 11-re emelkedik. Az egyenként 139 tonnás kapacitással üzemelő keddi és szombati járatok Budapest, valamint Közép- és Kelet-Európa teljes teherszállítási vonzáskörzetét lefedik, és biztosítják az összes szállítandó árutípushoz szükséges speciális szakértelmet.

„A budapesti repülőtér gyors ütemben bővül, létesítményeinek, infrastruktúrájának és megoldásainak továbbfejlesztését a teherszállító légitársaságok számára határozottan kedvező stratégia alapján végzi. Előnyös központi elhelyezkedése révén az európai kontinensen a budapesti repülőtér tökéletes helyszín az Ázsia és Európa között üzemelő teherszállító légitársaságok számára. Ráadásul az európai fogyasztók internetes vásárlás iránti keresletének növekedésével az elektronikus kereskedelmi forgalom bővülésére számítunk” – hangsúlyozta Szergej Lazarev, az AirBridgeCargo igazgatója.

Az AirBridgeCargo Airlines több mint 30 desztinációból álló nemzetközi hálózata lehetővé teszi a Magyarországon működő elektronikai, járműipari, gyógyszerészeti és más csúcsminőségű termékeket gyártó cégek számára, hogy áruik Moszkván keresztül a világ minden részén eljuthassanak az ügyfelekhez.

Az AirBridgeCargo folyamatosan fejleszti nemzetközi járathálózatát, a legújabb informatikai technológiákon alapuló értéknövelt szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek minden árufajta, köztük a gyógyszeripari, túlméretes, nehéz, romlandó áruk és élőállatok szállításában. A társaság jelenleg több mint heti 60 Európából induló járatot üzemeltet, ennek köszönhetően bővíti az exportforgalmat, és a lehető leghatékonyabb módon köti össze ügyfeleit a világ többi részével.