NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Jön a vadonatúj Fiesta Van és a FordPass Connect fedélzeti modem-technológia

Jön a vadonatúj Fiesta Van és a FordPass Connect fedélzeti modem-technológia

Ford tovább erősíti vezető szerepét a haszongépjárművek európai piacán, bemutatva a vadonatúj Fiesta Van modellt, valamint fejlett konnektivitási technológiáit a 2018-as Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon.

Az új Transit Custom, Transit Connect és Transit Courier modellekből álló Ford Transit haszongépjármű-családhoz immár a Fiesta Van is csatlakozik, jelezve, hogy a márka kategóriaelső ajánlattal tér vissza a kompakt méretű városi kisáruszállítók piacára.

A vadonatúj Fiesta Van és az új Transit Connect a két első haszongépjármű Európában, amelyekben FordPass Connect fedélzeti modem-technológia javítja a munkavégzés hatékonyságát és kényelmét.

A Haszongépjármű Szakkiállítás további látványosságai közt érdemes megemlíteni azokat az innovatív ötleteket is, amelyeket szintén a városi fuvarozáshoz fejlesztett ki a Ford: ilyen például a londoni flottakísérletekben szereplő Transit Custom plug-in hibrid haszongépjármű, illetve digitális szolgáltatási megoldások a költséghatékonyabb és gyorsabb házhoz szállításhoz. A vállalat Birminghamben állítja ki az különleges, új Ranger Wildtrak X modellt is.