KözútVilág Expo konferencia és kiállítás

Pályakezdő program a Lufthansa Systems Hungáriánál

Pályakezdő program a Lufthansa Systems Hungáriánál

Júliustól 10–12 általános szoftverfejlesztői tudással rendelkező pályakezdő csatlakozhat a több száz légitársaság működését támogató csapathoz.

A légi közlekedési informatika egyik meghatározó szereplőjének pályakezdő programjába jelentkezhetnek június 1-ig az általános szoftverfejlesztői tudással és magabiztos angol nyelvismerettel rendelkező fiatalok. A Lufthansa Systems Hungária IT Young Professional Programja 2012 óta ad lehetőséget a tehetséges pályakezdőknek arra, hogy megismerhessék ezt a különleges területet, és részévé válhassanak a napi több millió utas repülésének biztonságát és kényelmét támogató rendszerekért felelő szakértői csapatnak.

Az IT Young Professional Program egyik legfontosabb célja, hogy átmenetet biztosítson az iskolapadból a munka világába, ahol a résztvevők nemcsak a szükséges gyakorlati tudást, de a cég agilis működési modelljét is elsajátíthatják. A változatos, coaching szemléletű tréningeken és a csapatra szabott projekten keresztül a feladatmegoldás mellett hangsúlyos szerepet kap a hatékony kommunikáció és az együttműködés fejlesztése is. Az elmúlt öt évben bekerült fiatalok többsége jelenleg is különféle izgalmas pozíciókban dolgozik a vállalatnál, ami a program módszertana mellett annak is köszönhető, hogy már a kezdetektől nemcsak részfeladatokat kapnak, hanem átláthatják a teljes működési folyamatot.

2018 júliusától 10–12 pályakezdő kap lehetőséget arra, hogy megismerje a Lufthansa Systems projektjeit. Ezek közé tartozik például az utasok fedélzeti szórakozását biztosító World Air Tournament, a járathoz való eljutást megkönnyítő in Time, illetve a gépek megrakodását segítő Load alkalmazás.