NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Palletways: hét hónap, húszezer raklap

Palletways: hét hónap, húszezer raklap

A Palletways Magyarország, amely Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos szállítmányozási hálózatának tagja, a tavaly októberi indulás óta jelentős eredményt ért el a szállított árumennyiség és a helyi hálózat mérete terén egyaránt.

A hálózat, amely 11 magyarországi tagvállalattal indult, az első hónapban körülbelül napi 100 raklapot szállított. Az elmúlt hét hónapban ez a mennyiség jelentősen megnőtt, és a Palletways Magyarország jelenleg körülbelül napi 300 raklapot szállít. Az exponenciális növekedés eredményeként a hálózat jelentős mérföldkőhöz érkezett, amikor ez év áprilisában az összesen szállított raklapok száma elérte a 20 ezret.

A biatorbágyi központtal működő Palletways Magyarország hálózata jelenleg 15 tagból áll. A helyi ügyfelek a hazai és nemzetközi szolgáltatások teljes skáláját igénybe vehetik: 24 órás kiszállítás Magyarország területén, 48 órás kiszállítás, délelőtti kiszállítás – mindez a szállítmányok teljes körű nyomon követésével.

„A Csoport egyik legújabb tagjaként nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztünk, nagyon elégedettek vagyunk a helyi hálózat elmúlt hét hónapban nyújtott teljesítményével – mondta Kovács Péter, a Palletways Magyarország ügyvezető igazgatója. – A kiváló minőségű szolgáltatásunk nagyon jó fogadtatásra lelt a magyar piacon. Vezető technológiánk és az európai kontinenst lefedő hálózatunk segítségével valóban egyedi csomagot tudunk kínálni ügyfeleinknek. Szeretnénk bővíteni export-import lehetőségeinket az Egyesült Királyság, Németország és az Ibériai-félsziget irányába. Ezekben a régiókban már eddig is jelentős sikereket értünk el, így nagy növekedési lehetőségek előtt állunk.”