Összeolvadt a Link és a Waberer’s Polska

Összeolvadt a Link és a Waberer’s Polska

A Link fuvarozó vállalat cégcsoportba történő integrációjával újabb mérföldkövéhez érkezett a Waberer’s csoport lengyelországi tevékenységének fejlesztése. Október 1-jével ugyanis a Link hivatalosan is egyesült a budapesti székhelyű társaság helyi szállítmányozási irodájaként működő Waberer’s Polskával. Az összeolvadással létrejött cég Link Sp.z.o.o. néven működik tovább. Az egyesülés célja a Waberer’s lengyelországi tevékenységének továbbfejlesztése, ügyfeleinek minél hatékonyabb kiszolgálása.

A napokban lezárult tranzakció a Waberer’s nemzetközi fuvarozási és szállítmányozási tevékenységének további dinamikus fejlődését, valamint a változó ügyféligényeknek legmagasabb szintű kiszolgálását segíti. A Waberer’s szerint a két szervezet hivatalos összeolvadása az ügyfélszerzés területén további lehetőségeket kínál, és újabb piacokat nyithat meg a vállalatcsoport számára a régióban, melyet kiemelt tevékenységi területeként kezel.

A Link 2017-es felvásárlása óta egyébként a Lengyelországban működő vállalatflottájának mérete közel 50 százalékkal növekedett,a fuvarozás területén domináló tevékenysége szélesebb körű szállítmányozási feladatokkal egészült ki.A Waberer’s stratégiai céljaival összhangban így tovább erősíti pozícióját Lengyelországban, Európa meghatározó nemzetközi fuvarozási piacán.