NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Példaértékű együttműködés

Példaértékű együttműködés

A piacvezető NavigátorVilág szaklapunk kiadójának kezdeményezésére találkoztak a magyarországi szállítmányozási, logisztikai és fuvarozási érdekvédelmi szervezetek képviselői, hogy többek között egy együttműködés keretein belül összehangolják 2023 szakmai konferenciáinak menetrendjét. A megállapodás célja, hogy az egyes eseményeket ne torlódással rendezzék, ezzel elősegítve egymás munkáját.

Ebben a törekvésben a NavigátorVilág is élen jár, így lapjaink hasábjain és az online felületeinken is folyamatosan tájékoztatunk az idei év meghatározó szakmai rendezvényeiről. A résztvevők döntöttek arról, hogy az egyeztetés folytatódik, és ősszel újra találkoznak a partnerek már a 2024-es szakmai konferenciák egyeztetése céljából.

A szívélyes és konstruktív hangulatban zajlott találkozón sok más téma is felmerült, amiben szintén nagy egyetértés alakult ki a felek között. A résztvevők egy kicsit igyekeztek a nem túl távoli jövővel is foglalkozni, és megállapodtak abban, hogy egy 2026-ra tervezett, eddig Magyarországon még nem látott, nagyszabású szakmai esemény előkészítését is elkezdik a közeljövőben.