Prémium abroncs

Prémium abroncs

Az Apollo Tyres egy új, 385/55-ös méretválaszték bevezetésével bővíti a népszerű EnduRace RT2 abroncskínálatát tehergépjármű-pótkocsikhoz, 22,5 colos felnikre.

Az Európában kifejlesztett és gyártott EnduRace RT2 kiváló minőségű, minden időjárási körülmények közötti teljesítményt, gördülési ellenállást, valamint fokozott futásteljesítményt és tartósságot biztosít. A prémium teljesítményjellemzők ellenére a gumiabroncs továbbra is rendkívül költséghatékony megoldás marad.

Az EnduRace RT2 fejlett futófelületi mintázattal rendelkezik, amely egyenletes kopást és egyenletes nyomáseloszlást biztosít a széles érintkezési felületen, minimalizálva a gördülési ellenállást, a zajt és a teljes élettartamra vonatkozó költségeket. A gumiabroncsot megerősített burkolattal és olyan futófelületi keverékkel tervezték, amely csökkenti a kopást és a hőfelhalmozódást, így fokozott szakadásállóságot és az európai szabályozási követelménynél 1,7-szer nagyobb tartóssági szintet biztosít.

Első szerelés

A Schwarzmüller 2022-ben az EnduRace RT2-t választotta eredeti felszerelésként (original equipment, OE) a teherautó-utánfutóira, amely Európa egyik vezető pótkocsigyártójaként évente több mint 10 ezer pótkocsit és teherautó-felépítményt gyárt, 20 európai országban értékesítve.