Féléves hírlevél a Constantzai Kikötőtől

Tisztelt Partnereink! Az alábbiakban egy soron kívüli, FÉLÉVES – MÚLT ÉS JÖVŐ – HÍRLEVELET küldünk.

A múlt: fekete-tengeri forgalmi adatok 2020. január 1–2020. június 30.

Júniusban a constantzai székhelyű, tengeri kikötőket tömörítő részvénytársaság (Constantza, Mangalia, Midia) magyarországi forgalma elérte a 379.085 tonnát. Ezzel együtt az első fél év forgalma összességében 1.934.967 tonna volt.

A kereskedelmi konjunktúra kedvező alakulásának köszönhetően már fél évkor sikerült a constantzai székhelyű részvénytársaságnak akkora forgalmat realizálni, amit a legtöbb konkurens tengeri kikötő Magyarországon még az év végéig sem tud elérni. Természetesen az objektív, kedvező piaci konjunktúra mellett az eredményeket a megbízók, a partnerek, az Önök bizalma segítette.

A jövő: a fekete-tengeri dunai kikötőknek 2020. július 1-jétől hivatalos képviseletük van Magyarországon

A pandémiás korszak „bezárkózott” időszakában sokunkban megerősödött az információáramlás fontossága. Így született meg a fekete-tengeri dunai kikötőket (Galati, Braila, Tulcea, a Duna-delta „fővárosa”, Sulina stb.) tömörítő részvénytársaság (CN APDM SA Galati) felső vezetésének kezdeményezése is, hogy erősítse a nemzetközi együttműködést. A CN APDM SA Galati Magyarországra érkező delegációjában helyet kapott az igazgatótanács elnöke, a vezérigazgató és a vezérigazgató-helyettes. Budapesti tartózkodásuk során (június 30–július 2.) látogatásokat tettek és megbeszéléseket folytattak a román nagykövetségen, a Duna Bizottságnál és több cégnél.

Előzetes egyeztetés alapján Budapesten tartottuk azt az egyeztető értekezletet is, melyet követően a 7+1 országra kiterjedő hálózatot felállítottuk, valamint az együttműködést/feladatelkülönítést is pontosítottuk. A későbbiekben tájékoztatni fogjuk partnereinket a Galati-on épülő konténerterminálról, az arab irányú brailai gabonapiacról, de akár a Duna-delta turisztikai különlegességeiről is.

Cégünk, az E-2000-CONSULT Kft. folytatja képviseleti tevékenységét a többi, ez irányú részvénytársasággal is, így a constantzai székhelyű, tengeri kikötőket (Constantza, Mangalia, Midia) tömörítő részvénytársasággal (CN APM SA Constanta) és a Duna – Fekete-tenger Hajózható Csatornákat kezelő részvénytársasággal (CN ACN SA).

A továbbiakban is örömmel fogadunk bármilyen együttműködési javaslatot, elősegítjük a partneri kapcsolatok megerősítését, tervezünk virtuális és hagyományos meetingeket, szervezzük a szokásos fekete-tengeri üzleti tanulmányi utazást is.

 

Üdvözlettel,

Erdélyi László,

a Constantzai tengeri kikötőket tömörítő részvénytársaság magyarországi képviselője,

a Duna – Fekete-tenger Hajózható Csatornákat kezelő részvénytársaság magyarországi képviselője,

a fekete-tengeri Duna-kikötőket tömörítő részvénytársaság magyarországi képviselője