Elhunyt Pozsgai Gyula, az MSzSz volt főtitkára

Mozaik
Pozsgai Gyula, az MSZSZ volt főtitkára életének 88. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017.október 26.-án lesz a Fiumei úti sírkertben.

Módosult a budapesti jegyautomatákkal kapcsolatos szerződés

Mozaik
A BKK több mint 2,5 milliárd forinttal megemelte a jegykiadó automaták felszerelésére és működtetésére kötött szerződést, így az új végösszeg nettó 9 milliárd 26 millió forint.

Csaknem 15 milliárdos beruházást indít Debrecenben a Krones AG

Mozaik
A vállalat képviselője ismertette, hogy az üzemben gépipari alkatrészeket és egyéb berendezési alkatrészeket gyártanak majd és mérnöki munkát is végeznek.

Több kiemelt beruházás megvalósítása zajlik Békés megyében

Mozaik
A beruházások között szerepel gyártók telephelyeinek bővítése ugyanúgy, mint hídfelújítás, vasútvonal korszerűsítés és új felüljáró építése.

KözútVilág konferencia kiadónk szervezésében

Mozaik
Nagy érdeklődés mellett rendeztük meg a közúti fuvarozás legnagyobb hazai szakmai konferenciáját, idén először KözútVilág címmel, ami bizonyítja: jól sikerült a témák kiválasztása.

Hétfőtől elektronikusan kérelmezhetőek a vámengedélyek

Mozaik
Október 2-ával néhány kivétellel valamennyi, az Uniós Vámkódex hatálya alá eső engedélyt a korábbi papír alapú ügyintézés helyett kizárólag elektronikus úton intézhetnek a gazdálkodók.

2019-től Magyarország tölti be az Ázsia-Európa Közlekedési Miniszterek Találkozójának soros elnökségét

Mozaik
Az idei Találkozón a nemzeti fejlesztési miniszter javasolta, hogy a következő hasonló rendezvény helyszíne Magyarország legyen, melyet a küldöttek elfogadtak.

Fejlesztik a déli ipari parkot Debrecenben

Mozaik
Debrecen önkormányzata a déli ipari park infrastruktúrájának kialakítására a jövő év végéig 8-10 milliárd forintot fordít.

Utazás, szállás és repülőjegy is foglalható az ALDI-nál

Mozaik
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy az ALDI Dél több országához hasonlóan Magyarországon is utazással és szállással bővíti kínálatát.

Nincs több gond az EKÁER-rel, ha van AEO-engedély

Mozaik
Egy olyan engedélyről van szó, ami túlmutat a nemzeti határokon, és az egész EU területén érvényes, azt kölcsönösen elfogadják az egyes vámigazgatások.

Az RCH 2020-ig meghosszabbította az FTC női kézilabda csapatának támogatását

Mozaik
Dr. Kovács Imre emlékeztetett arra, hogy az együttműködés eddigi eredményei fényesen igazolták annak a döntésnek a helyességét, amely a névadó szponzori megállapodás megszületéséhez vezetett.

KSH: az autógyárak nyári leállása fékezte a júliusi ipari termelést

Mozaik
A járműipar exportja második hónapja csökkent éves összehasonlításban, a júniusi 3,6 százalék után júliusban 8,3 százalékkal.

Lerakták az Eiffel Műhelyház alapkövét Budapesten

Mozaik
A Magyar Államvasutak egykori Északi Járműjavító szerelőcsarnokát átépítik az Operaház logisztikai központjává.

Együttműködik a Contitech Fluid Automotive és a Szegedi Tudományegyetem

Mozaik
A duális képzés fejlesztésére és egy új ösztöndíjprogram bevezetésére is kiterjedő együttműködési keretszerződést kötöttek.
Loading...