AkkuLog

Változások a DHL Express áraiban Magyarországon 2024. január 1-jétől

Változások a DHL Express áraiban Magyarországon 2024. január 1-jétől

A DHL Express ma jelentette be éves ármódosítását, mely 2024. január 1-jétől lép életbe. Magyarországon az árnövekedés mértéke 14,9 százalék, a 2023-as árakhoz viszonyítva. Ezzel egyidejűleg számos szolgáltatás és felár is módosul. További információ a www.dhl.hu weboldalon található.

„Összességében úgy látjuk, hogy a globális makrogazdasági helyzet elkezdett stabilizálódni, bár a bizonytalanság továbbra is fennáll. Ebben a fordulatokban gazdag, viharos időket élő világban továbbra is megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek világszerte – nyilatkozta Mészáros Ádám, a DHL Express Magyarország ügyvezető igazgatója. – Az éves árkiigazítással folytathatjuk a korszerűbb megoldásokba való befektetéseinket, növelhetjük hálózatunk rugalmasságát, és a környezet iránti felelősségünkre összpontosítva fenntartható logisztikai megoldásokat kínálhatunk.”

A DHL Express évente felülvizsálja az árait, figyelembe véve az inflációt és a valutaárfolyamok változását, valamint a hatósági és biztonsági előírásokhoz kapcsolódó adminisztratív költségeket. Ezeket az előírásokat a nemzeti és nemzetközi hatóságok rendszeresen módosítják a DHL Express által ellátott több, mint 220 országban és területen. Az áremelés mértéke a helyi makrogazdasági körülményektől függően országonként változó.