Fenntartható flottacsere a DAF-fal

Fenntartható flottacsere a DAF-fal

A HOYER, a folyékony termékek logisztikai megoldásainak nemzetközi piacvezetője 165 DAF XG 480 4×2 vontatóval újítja meg flottáját. A következő hónapokban leszállított tehergépkocsikat Európa-szerte használják majd. Minden jármű a DAF legújabb fejlett vezetéstámogató rendszereinek (ADAS) teljes körű csomagját tartalmazza.

Az 1946-ban Hamburgban, Németországban alapított HOYER jelenleg globális piacvezető a folyékony termékek logisztikai megoldásainak terén, és minden kontinensen folytatja üzleti tevékenységét. A vállalat személyre szabott megoldásokat kínál ügyfelei számára különböző ágazatokban, beleértve a gázok, élelmiszerek, ásványi olajak és vegyi anyagok szektorát. A HOYER több mint 100 országban rendelkezik képviseleti irodákkal. Közúti szállítás esetén a vállalat egy több mint 1200 teherautóból és több mint 1700 félpótkocsiból álló flottára támaszkodik, amelyben a DAF márka jelentősen képviselteti magát.

Biztonságos és fenntartható tehergépkocsi
Az új vontatókat Németországba, Hollandiába és Lengyelországba fogják leszállítani, és egész Európában fognak közlekedni. Rudolf Schumacher, a HOYER Group európai flottakezelési részlegének vezetőjét örömmel tölti el, hogy vállalata részben a rendkívül hatékony és többszörösen díjnyertes DAF XG-re cseréli a flottát.
„Ezek a megbízható tehergépkocsik a legújabb, korszerű biztonsági rendszerekkel rendelkeznek, és luxuskategóriás és kényelmes élményt nyújtanak járművezetőink számára. Az a tény, hogy ezek a járművek képesek HVO-val üzemelni, támogatja azt a törekvésünket, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb jövőhöz, mivel a HOYER-nél szeretnénk gondoskodni a jövő generációkról. A HVO-üzemű működés akár 90%-kal is csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátást. A DAF Trucks új sorozatával kivételes szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek a HOYER-től megszokott legmagasabb színvonalon.”

A legmagasabb szintű ügyfélszolgálat
„A DAF évek óta a HOYER preferált beszállítója. Megtiszteltetés számunkra, hogy a kiváló minőségű szállítási megoldások globális vezető vállalata a DAF XG sorozatot választotta, hogy az időben történő kiszállítást biztosítsa ügyfeleinek” – nyilatkozta Bart Bosmans, a DAF Trucks marketing- és értékesítési igazgatója, valamint az igazgatótanács tagja. „A piacon a leghatékonyabb, legbiztonságosabb és legkényelmesebb tehergépkocsikat kínáljuk, és elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű ügyfélszolgálat biztosítása mellett is. Örömmel látjuk, hogy a HOYER felismeri ezt.”