AkkuLog

Companies for the Future Award-díjjal jutalmazták a BI-KA Kft.-t

Companies for the Future Award-díjjal jutalmazták a BI-KA Kft.-t

A Joint Venture Szövetség 2024. február 3-án, ünnepélyes keretek között Companies for the Future Award elismerő díjban részesítette a BI-KA Kft-t. A díjat a vállalat ügyvezetője, Szécsi Gabriella vette át a Szövetség által immár harmadik alkalommal megrendezett nagyszabású gálaeseményen.

A díjátadó impozáns helyszínen, a budavári Lovardában került megrendezésre, a kitüntetést az esemény fővédnöke, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter adta át. A közel 40 éves Joint Venture Szövetség a 2021-ben életre hívott Companies for the Future Award-díjjal a magyar gazdaságot, társadalmat, valamint a fenntartható jövőt támogató közép- és nagyvállalatokat tünteti ki. Az elismerés célja, hogy minél nagyobb láthatóságot teremtsen a tagvállalatok számára, támogatva a vállalatok fejlődését, valamint teret adva a példaértékű kezdeményezéseknek.

Az elismeréseket a 150 tagvállalat közül az adott évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó vállalatok nyerhetik el. A fődíjak odaítélésének értékelési rendszere az OPTEN szakmai támogatásával került kidolgozásra. A felelős és tudatos működés jegyében olyan szempontokat vizsgálnak meg, mint a folyamatos növekedés, a stabilitás, a megbízhatóság, az etikus üzleti magatartás, a fenntarthatóság, a transzparens működés, a társadalmi hasznosság, valamint a dolgozói elégedettség.

A több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkező, 100 százalékban magyar családi tulajdonban lévő, partnerei részére komplex logisztikai megoldásokat nyújtó vállalat részére hatalmas megtiszteltetést jelent a középvállalati kategóriában elnyert Companies for the Future Award elismerés.

A vállalat ügyvezetője, Szécsi Gabriella a díj átvétele kapcsán elmondta: „Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a szakmai zsűri ezen megtisztelő díjban részesítette magyar családi tulajdonban álló vállalatunkat. Az elismerést természetesen nem érhettük volna el a BI-KA Kft. munkatársai nélkül, ezúton is köszönöm a csapat munkáját, amely hozzájárult egy újabb sikerhez.”