KözútVilág Expo konferencia és kiállítás

A WSZL egészségvédő adománnyal támogatja a soroksári pedagógiai intézmények biztonságos újranyitását

A WSZL egészségvédő adománnyal támogatja a soroksári pedagógiai intézmények biztonságos újranyitását

A társadalmi szerepvállalásáról is ismert piacvezető logisztikai vállalat ismét adományozott: ezúttal a pedagógiai intézmények április 19-ei újranyitása alkalmából juttatott el a Soroksári Önkormányzat részére 5000 darab egészségügyi maszkot, 60 liter kézfertőtlenítőszert és 50 karton Dettol folyékony szappant. Az adományt a cég ügyvezetője, Barna Zsolt adta át a 23. kerület polgármesterének, Bese Ferencnek.

A WSZL már 2020-ban, az első szakaszban kivette részét a járvány elleni küzdelemből a védőfelszerelések, tesztek és lélegeztetőgépek országos szintű kiszállításával és raktározásával, így az ország leghatékonyabb logisztikai rendszere garantálta, hogy az eszközök a lehető leggyorsabban jussanak el a magyar közintézményekhez.

„A WSZL-nél alaptétel, hogy figyeljünk a környezetünkre, egymásra, különösen egy ilyen embert próbáló időszakban. Minthogy cégünk központja a 23. kerületben található, Soroksár térsége kiemelten fontos számunkra. Sok kollégánk kerületi lakos, így az adománnyal – az óvodák és iskolák mellett – egész családok egészségének védelmét szolgáljuk. Öröm számunkra, hogy segítségére lehetünk Soroksár Önkormányzatának abban, hogy a legbiztonságosabb körülmények között nyithassák újra kapuikat” – mondta Barna Zsolt, a WSZL ügyvezetője.

A felajánlás kapcsán Bese Ferenc így fogalmazott: „Önkormányzatunk hatalmas anyagi és humán erőforrást fordít arra, hogy az óvodáink biztonságosan megnyithassák kapuikat jövő héten, így a WSZL adománya nem is jöhetne jobbkor. Nagyon hálásak vagyunk, hiszen a felajánlásból a kerületben működő összes óvodát – és a bölcsődénket is – el tudjuk látni a szükséges felszereléssel.”