Ingyenes navigációs eszközökkel és járműkövetés-szolgáltatással segít a WebEye

Ingyenes navigációs eszközökkel és járműkövetés-szolgáltatással segít a WebEye

A járvány miatt kialakult helyzetben sok területen még fontosabbá vált a hatékony áruszállítás, hogy senkinek ne kelljen az alapvető ellátásban hiányt szenvedni. A WebEye a járműkövetésben szerzett közel két évtizedes tapasztalatával szeretne segítséget nyújtani ebben helyzetben, ezért most ingyen teszi elérhetővé a járműkövetés szolgáltatását és a kapcsolódó eszközöket olyan cégek és intézmények (önkormányzatok, polgárőrségek) számára, akik melegétel-kiszállítással foglalkoznak, vagy tartós élelmiszerrel, egyéb szükséges termékekkel támogatnak rászoruló, idős, beteg embereket, otthon maradókat.

A jelenlegi helyzetben kiemelt szerepet betöltő Országos Mentőszolgálat munkáját 20 professzionális navigációs eszköz felajánlásával segíti a WebEye, mivel az idő kulcsfontosságú tényező a mentősök munkája során, ehhez pedig nélkülözhetetlen a gyors útvonalterv és a könnyű navigáció azon kollégák számára, akik ideglenesen egészítik ki a budapesti mentősök munkáját.

Az első együttműködések között van a Pest Megyei Polgárőr Szövetség, melynek a munkáját járműkövető eszközökkel és szolgáltatással támogatja a WebEye. Az eszközök segítségével hatékonyabbá válik a szövetség 187 településen végzett kitartó és áldozatos munkája, mely során nap mint nap segítik a rászorulókat abban, hogy az alapvető termékeket megkaphassák. A WebEye által biztosított szolgáltatás megkönnyíti a polgárőrség számára a közel 50 járműből álló flotta tevékenységének összehangolását, illetve támogatja a hatékony működést. A szolgáltatáshoz szükséges eszköz telepítése szakembert nem igényel, az eszközt érintésmentesen juttatják el az igénylő cégek számára, betartva az egészségügyi iránymutatásokat.

A WebEye munkatársai várják azon cégek és intézmények jelentkezését, amelyek tartós élelmiszer, meleg étel és egyéb kulcsfontosságú termékek, eszközök szállítását végzik rászorulók számára, hogy ingyenes járműkövetés-eszközzel és -szolgáltatással segíthessenek.

Elérhetőség: info@roadon.com