KözútVilág Expo konferencia és kiállítás

A MÁV-START is ott lesz az Utazás 2017 kiállításon

Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, március 2. és 5. között várja a látogatókat; a vasúttársaságot az „A” épület 204/A standján találhatják meg az érdeklődők.

A MÁV-START és a GYSEV az Utazás 2017 kiállításra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe.

A MÁV-START standján, illetve a Passzázson található mobilpénztár-autóban váltott teljes árú menetjegy árából a vasúttársaság – szolgáltatási területén bármely viszonylatra – 20 százalékos kedvezményt biztosít. Amennyiben a látogatók menetjegyet vagy bérletet vesznek, illetve START Klub 50 százalékos kártyát vagy Társkártyát vásárolnak, minden elköltött 1000 forint után 100 forintos kupont kapnak (maximum 5000 forint értékig). Most érdemes Interrail globál- és egyországos bérletet vásárolni, melyek február 1. és március 31. között 15 százalékos kedvezménnyel érhetők el.

A vasúttársaság szerencsekerékkel és totóval is várja az érdeklődőket, a vállalkozó kedvűek MÁV-START-os ajándéktárgyakat nyerhetnek. Az utazni vágyók a standon tájékozódhatnak a vasúti ajánlatokról, és megtalálják a háromhavonta megjelenő fedélzeti lap, az InterCity magazin 2017. évi első számát is.