Az Ön teherautója – a mi dolgunk!

Az Ön teherautója – a mi dolgunk!

A közúti flották csúcsra járatásához a szállítandó árualapok mellett szükség van a fuvareszközök időben történő karbantartására és gyors javítására. Az elmúlt két év csúcsot jelentett a litván TRELO cég számára, amely 10 teherautó- és pótkocsijavító központot üzemeltet hazájában és Nyugat-Európában. A 10 éves tervük törekvő: 20 szervizbázis Nyugat-Európában. Ez a cél egy-egy helyi értékesítési csapat megalakításával jár Kelet-Európa minden országában. A cég szolgáltatásai 2021. június óta Magyarországon is elérhetőek Molnár Péter értékesítési vezetőn keresztül, aki szakemberként igazítja útba az érdeklődőket.

– Új szereplőként milyen előnyöket kínálnak a fuvarozói szervizpiacon?

– A vállalkozásunk a megfelelő helyen van a megfelelő időben. Európában – a nagy gyártókat leszámítva – a mi szervizhálózatunk biztosítja, hogy a tervezett karbantartási munkákat és a szükséges javításokat kényelmes helyszíneken és a lehető leggyorsabban végezhetjük el, hiszen a központjaink alkatrészellátási lánca jól irányított. Természetesen szembesülünk ellátási kihívásokkal mi is, de előre egyeztetünk a beszállítóinkkal, és tartalékkészlettel rendelkezünk, ami megbízhatóan támogatja a vevői igények kielégítését.

– Miből áll a szolgáltatási portfóliójuk?

– Minden teherautó- és félpótkocsi-márkához kínálunk szolgáltatásokat: karbantartás, rutinjavítás, klímajavítás, kerékszerviz, diagnosztika, ponyvajavítás, szélvédőcsere stb. A TRELO hálózatában az autók karbantartása a garanciális időszak alatt is elvégezhető, és az itt végzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk a teljes hálózaton, függetlenül a javítás helyétől. Azt tapasztaljuk, hogy a nyitva tartásért hálásak az ügyfelek: hétfőtől péntekig 7.00–19.00, szombaton pedig 7.00–16.00 között elérhetőek a szervizek.

– Hogyan épül fel a hálózatuk?

– 2018-ban 7,12 millió euró volt a cég forgalma, 2020-ban 90 százalékkal, 13,5 millió euróra nőtt. Tavaly a TRELO több mint 27 ezer teherautót javított meg, több mint 105 ezer liter olajat használt el, és csaknem 14 500 abroncsot cserélt, így a forgalmát tovább bővítette 18,7 millió euróra, mindeközben a létszámát 184-re az előző évi 92 főről. Az elmúlt évek jó eredményei, az ügyfeleink és munkatársaink cégbe vetett bizalma ambíciókat adott a jövőre nézve: Antwerpen és Genk (Belgium), Párizs, Lyon és Metz (Franciaország) és Lahr (Németország) után idén 3 új szervizközpontot nyitottunk, mégpedig júliusban Kaunas-ban és Vilnius-ban (Litvánia), majd Viersenben (Németország); ezzel immár 4 országban tevékenykedünk.

– Miért érdemes a Trelot választani?

– A márkafüggetlen szervizközpontjaink a fuvarozók számára könnyen elérhető helyszíneken vannak, és a helyi kapcsolattartók közreműködésével mindenhol magyar nyelven kommunikálunk. Mobil szervizszolgáltatásunkkal országúti segítségnyújtást biztosítunk. A jelentős alkatrészkészleteknek köszönhetően rövid határidőkkel, gyári és OEM-alkatrészek felhasználásával dolgozunk. Tisztességes és meghízható szolgáltatást kínálunk: a javítás megkezdése előtt árajánlatot adunk a várható díjtételekről, és csak azt cseréljük, amit feltétlenül szükséges. Áraink versenyképesek Nyugat-Európában: 65 EUR/óra mechanikai és 70 EUR/óra elektronikai munkadíjat számítunk fel.

A TRELO SZOLGÁLTATÁSAI

– műszaki segítségnyújtás helyszínen, szervizkocsival

– számítógépes diagnosztika, futómű-beállítás, gumiabroncsok szerelése és kerék-kiegyensúlyozás

– járművek teljes körű felkészítése műszaki vizsgára, időszakos revíziók

– karbantartási munkák eredeti gyári alkatrészek felhasználásával, a gyártó követelményeinek megfelelően

– karosszéria- és lakatosmunkák

– vontatási szolgáltatás

– ponyvajavítás

– teherabroncsok (Michelin, Dunlop, Riken) forgalmazása

– fülkefűtés és -hűtés, légkondicionáló karbantartása és javítása

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Molnár Péter

magyarországi értékesítési vezető

peter.molnar@trelo.eu

06 (20) 399 8866