NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Megújult a GYSEV CARGO Zrt. weboldala

Megújult a GYSEV CARGO Zrt. weboldala

Az új felület könnyen használható, fenntartható és biztonságos, mint a vasúti szállítás.

A GYSEV Magyarország egyik legrégebbi cégeinek egyike. Az új weboldal feladata, hogy a cégcsoport tradíciójához méltó módon mutassa be a GYSEV CARGO Zrt. szolgáltatásait, termékeit és referenciáit.

Az új honlap megjelenését nagy tradíciójú, nemzetközi szállítmányozó vállalathoz méltó, indusztriális képi világ jellemzi, modern designelemekkel ötvözve. A designt a társaság 150 éves jubileumára megújult arculata határozta meg.

„A GYSEV CARGO Zrt. honlapja egyedi fejlesztés keretében, ügyfélközpontú szemlélettel készült. Az ügyfélközpontú webfejlesztés azt jelenti, hogy a honlap készítésekor az ügyfél ügyfelét helyezzük a középpontba. Ennek előnye, hogy az így készült honlapon egyszerűen eligazodnak a látogatók, és könnyen megtalálják a keresett információt” – magyarázza Polgár Péter, a fejlesztést végző fws online Kft. projektvezetője.

Az ügyfélközpontúság második dimenziója a honlap üzemeltetőjének szempontjait érvényesíti, ezért az admin felület kialakításánál fontos volt, hogy a tartalmak, szolgáltatások és az ajánlatkérések könnyen, dinamikusan kezelhetőek legyenek, amit a Laravel keretrendszerben készült egyedi fejlesztésű admin felület garantál.

Az egyedi fejlesztés további előnye a fenntarthatóság. Az így készült honlap biztonságos, könnyen bővíthető és hosszú élettartamú. Az fws online Kft. kutatása szerint az egyedi fejlesztésű honlapok átlagos életciklusa meghaladja a 6 évet, de előfordulnak a 10 évnél idősebb oldalak is.

A gysevcargo.hu oldal természetesen a mai kor elvárásainak megfelelően mobiltelefonon böngészve is kiváló ügyfélélményt nyújt.