KözútVilág Expo konferencia és kiállítás

Az RCH 2020-ig meghosszabbította az FTC női kézilabda csapatának támogatását

Dr. Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke, CEO, és Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke az FTC népligeti sportcentrumában ünnepélyes keretek között aláírta azt a megállapodást, amivel a vasúti árufuvarozó társaság 2020-ig meghosszabbította elkötelezettségét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda csapat névadó szponzori támogatása mellett.

Az FTC női kézilabda szakosztálya évek óta sikeresen szerepel mind a nemzetközi, mind a hazai színtéren. Két éve bajnokságot nyert, idén a Magyar Kupát hódította el, a Bajnokok Ligájában pedig a negyeddöntőbe jutott. Ehhez a folyamatosan kimagasló teljesítményhez állandó stabil szakmai és anyagi háttér szükséges. A klub vezetése minden támogatást megad a szakosztálynak, a lányoknak, de magunk sem tudjuk, mire mennénk a Rail Cargo Hungaria Zrt. aktív jelenléte nélkül. A cég 2011 óta támogatja a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda csapatát. Az együtt töltött időben elért hazai és nemzetközi sikerekre minden ferencvárosi szurkoló büszke lehet. Ahogy korábban is fogalmaztam, azt remélem, a meghosszabbított szerződés hasonló eredmények alapjául szolgál a jövőre nézve.” – nyilatkozta az aláírás alkalmából Kubatov Gábor.

Dr. Kovács Imre emlékeztetett arra, hogy az együttműködés eddigi eredményei fényesen igazolták annak a döntésnek a helyességét, amely a névadó szponzori megállapodás megszületéséhez vezetett. „A Rail Cargo Hungaria és az FTC bajnokcsapata sikerre szövetkezett és mindkét fél megtett mindent az eredményekért. Vállalatunk büszke arra, hogy névadó szponzorként töretlenül a lányok mellett állhat” – hangsúlyozta, majd hozzátette: „Az elmúlt több mint fél évtizedben a Rail Cargo Hungaria munkavállalói szurkolóként bíztatták a csapatot. A mérkőzésekre szóló belépőjegyekre mindig több az igény, mint amennyi rendelkezésre áll. A sportélmények inspirálnak, a csapat győzelmei tovább motiválnak minket. Együttműködésünk a közös értékeken alapul: az eredményesség, az elkötelezettség, a célok érdekében való küzdeni tudás talaján.