NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Megnyitotta kapuit az ibis Styles Budapest Airport Hotel

Kevesebb, mint 18 hónap alatt megépült és meg is nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén, a 2. Terminál tőszomszédságában található repülőtéri szálloda. Az ibis Styles Budapest Airport Hotel 145 szobával, étteremmel, bárral és konferencia létesítményekkel rendelkezik, és a terminálépületektől gyalogszerrel könnyedén elérhető. Az első két vendég egy luxemburgi pár volt, akik szilveszterezni érkeztek Budapestre.

A frissen elkészült ibis Styles Budapest Airport Hotel csupán 18 hónappal az alapkőletétel után, 2018. január 3-tól már fogadja is a vendégeket.

Az új három csillag plusz kategóriás szállodát a tulajdonossal kötött management szerződés alapján a világ vezető utazási- és lifestyle csoportja, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt. A hotel az ország távoli sarkaiból, illetve a határon túlról, például Szlovákia keleti részéről vagy Romániából érkező, korai járatokkal induló utasoknak is kényelmes megoldást jelent. Mivel a 2. Terminál csupán karnyújtásnyira van, a létesítmény ideális Budapesten éjszakázó pilóták és repülőszemélyzetek részére, hiszen egyre több légitársaság indít késő esti járatokat a magyar fővárosba, másnap reggeli visszaúttal.

A szállodában egy elegáns étterem, illetve egy gondosan összeválogatott bor- és itallappal rendelkező bár is található. Az ifjú vendégek számára játszósarkot, az idősebbeknek díjmentes wifi szolgáltatást nyújt az ibis Styles Budapest Airport Hotel.

„Nagy örömmel üdvözöljük az ibis Styles Budapest Airport Hotelt és személyzetét az utasoknak kiváló szolgáltatásokat nyújtó, tízezres repülőtéri dolgozói közösség soraiban” – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója a nyitást követően. Hozzátette: „A repülőtéren az utóbbi időben tapasztalt dinamikus utasforgalmi növekedés fényében biztos vagyok benne, hogy a szálloda sikeres lesz és kiváló minőségű szolgáltatást nyújthat mind az üzleti-, mind a szabadidős utasok részére.”

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy mi üzemeltetjük Magyarország első közvetlen repülőtéri szállodáját. Az ibis Styles egy ismert és népszerű, innovációt és új szállodai élményeket biztosító nemzetközi márka, amely a legjobb megoldást kínálja vendégeinknek szolgáltatásaival és egyedi kialakításával.” – mondta Kollin Gergely, az Accor Hotels economy szállodáinak magyarországi üzemeltetési igazgatója.