NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Varga Bálint lesz a Gebrüder Weiss magyarországi ügyvezetője

Varga Bálint lesz a Gebrüder Weiss magyarországi ügyvezetője

Jürgen Bauer korábbi kelet-európai regionális igazgató új feladatköre miatt szükségessé vált a régiók újrafelosztása és az utódlás megoldása.

Thomas Schauer előléptetésével egyidőben a Gebrüder Weiss Kft. új magyarországi ügyvezetőt köszönthet a cég élén. 2018. július első napjától Varga Bálint dunaharaszti kirendeltségvezető veszi át az egész Kft. irányítását, így 5 kirendeltség élén 310 munkavállaló foglalkoztatásáért és a teljes magyarországi apparátusért felel.
Wolfgang Niessner 2005 óta áll a Gebrüder Weiss nemzetközi logisztikai konszern élén, 2018. december 31-ével azonban nyugdíjba vonul és Wolfram Senger-Weiss lesz az igazgatótanács új elnöke.

Wolfgang Niessner utódja az igazgatótanács elnöki tisztségében nem ismeretlen a vállalat számára: 2019 januárjától Wolfram Senger-Weiss lesz a nemzetközi logisztikai konszern ügyeinek fő felelőse. Wolfram Senger-Weiss 2005 óta a Gebrüder Weiss igazgatótanácsának tagja, eddig a pénzügyek, a jog, a beszerzés, az ingatlanok, a HSEQ (egészség, biztonság, környezet és minőség), a belső ellenőrzés és az egyesülések-felvásárlások területéért felelt.

autopro.hu