NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Új igazgató a UPS európai leányvállalatának élén

Új igazgató a UPS európai leányvállalatának élén

Lou Rivieccio személyében új vezetőt nevezett ki a UPS (NYSE: UPS) Európában. Rivieccio 56 országban és területen felelős a cég műveleteiért, illetve több mint 49 000 alkalmazottért. Lou Rivieccio növekedés idején veszi át a UPS legnagyobb USA-n kívüli régiójának vezetését.

Lou a karrierjét a UPS-nél mint részmunkaidős csomagolókezelő kezdte a New Yorkban található Spring Valley-ban, majd több vezető pozíciót is megjárt Észak-Amerikában, többek között volt a UPS Kanada műveletekért felelős igazgatója, és az amerikai Északi Síkság Körzet,valamint az Ohio-völgy Körzet elnöke is. A legutóbbi, UPS Kelet-Amerikai Körzet elnöki pozíciójában körülbelül 175 000 alkalmazottnak biztosított stratégiai útmutatást 26 államban.

Rivieccio, aki már 34 éve van a UPS-nél, Nando Cesarone-t követi, akit a UPS International elnökének és a UPS Vezetői Bizottságának, a vállalat legfőbb vezetőségi csoportjának tagjává neveztek ki. Ebben a szerepben, a UPS összes USA-n kívüli tevékenységéért felel majd. Cesarone-t 2016 elején nevezték ki a UPS Európai Műveletek elnökének. Az ő vezetése alatt ért el a UPS Európa rekord üzleti teljesítményt a vállalat 2 milliárd dolláros ötéves befektetése a régió technológiájába, hálózatába és infrastruktúrájába, amit azért terveztek, hogy további fejlesztéseket érjenek el a sebességben, a kapacitásban és a megbízhatóságban minden olyan méretű ügyfél számára, akik üzleti tevékenységeket folytatnak Európában, Európába és Európából.