NavigátorVilág – Vasúti fuvarozás konferencia

Szerelők, műhelyek, beszállítók: egyetlen márkától beszerezhető az összes szervizalkatrész

A Federal-Mogul LLC egyik üzletágaként működő Federal-MogulMotorpartsa legendás Champion® márkanév alatt új féktermékekből álló családdal bővítette utángyártott termékeinek kínálatát. A bővítésnek köszönhetően a Champion immár egy kézből kínálja az alapvető szervizalkatrészek teljes skáláját. A hivatalos bemutatóra október 17. és 21. között került sor a párizsi Equip Auto rendezvényen.

A Champion féktermékekből álló, átfogó kínálata az európai személygépkocsi és kishaszongépjármű-park jelentős részét lefedő fékbetéteket, féktárcsákat és fékpofa-készleteket tartalmaz. A Champion világítástechnikai termékek közelgő bemutatásával pedig tovább bővül a márka gyári minőségű alkatrészekből álló kínálata, melyben eddig is megtalálhatók voltak a gyújtással kapcsolatos termékek, szűrők és ablaktörlők.

„Nagy örömmel jelentjük be a Champion féktermékek forgalmazását, mert úgy gondoljuk, hogy ezzel a jelentős kínálatbővítéssel teljes körű szervizcsomagot tudunk ajánlani vevőinknek” – mondta Ronald De Wilde, a Federal-Mogul Motorparts EMEA régióért felelős brand managere. „A márka immár egy kézből kínálja a rutin szervizeléshez szükséges alkatrészeket a gyújtással kapcsolatos termékektől a féktermékeken és szűrőkön át a világítástechnikai termékekig és ablaktörlőkig. Ez nagyobb kényelmet jelent a vevőknek, akik biztosak lehetnek abban, hogy a javítások során elismert minőségű Champion alkatrészekkel garantálhatják saját maguk és ügyfeleik nyugalmát.”

A Champion márka immár öt termékkategóriát ölel fel: gyújtás, fék, világítás, szűrők és ablaktörlők. A gyújtással kapcsolatos termékek közé gyújtógyertyák, izzítógyertyák, gyújtótekercsek, vezérlőegységek és vezetékkötegek tartoznak. A szűrő termékcsalád levegő-, utastéri, üzemanyag- és olajszűrőket tartalmaz. A világítástechnikai termékek között xenon, halogén és miniatűr lámpák találhatók. Azablaktörlő termékek között megtalálhatók a prémium minőségű Aerovantage lapátok, a kompakt Easyvision termékcsalád és a gazdaságos Rainy Day termékvonal.Végül, a fékbetétek, féktárcsák és fékpofa-készletek révén a Champion az általánosan szükséges féktermékek teljes skáláját is biztosítja.

„Komplett portfóliójának köszönhetően a Champion minden szervizalkatrész elsődleges beszállítója lehet, kínálatában akár irídium gyújtógyertyák, lapos ablaktörlő lapátok és a szűrők széles választéka is megtalálható” – tette hozzá De Wilde.

A Champion idén ünnepli alapításának 110. évfordulóját, ekkor készítette ugyanis a cég az első gyújtógyertyáit, melyek az autózás elterjedésében jelentős szerepet vállaló Ford T-modell motorjának adták a szikrát. A márka gyújtási termékeit, ablaktörlőit és szűrőit azóta a világ legnagyobb autógyártói használják. A Champion terjeszkedését a márka Európa több pontján megtalálható kutatás-fejlesztési és tervezőközpontjai segítik.

További tudnivalókért kérjük, keresse fel a championautoparts.eu oldalt, vagy forduljon a helyi forgalmazóhoz, illetve a Federal-Mogul Motorparts képviselőjéhez.