A cargo-partner szállítja a Kia új gyártósorának egy részét

Logisztika
2017-ben a cargo-partner szállította a Kia új gyártósorának egy részét 3,2 millió euró értékben Németországból Szlovákiába.

Új telephelyre költözött a posta kecskeméti logisztikai üzeme

Logisztika
Új, a korábbinál mintegy ötször nagyobb bérelt telephelyre költözött a Magyar Posta kecskeméti logisztikai üzeme és a garázsa.

BUD cargo: kínai légiáru-elosztó központ lehet Budapest

Légi közlekedés, Logisztika
A Budapest Airport és két logisztikai nagyvállalat, a kínai STO Express és az EKOL együttműködési megállapodása értelmében jelentősen bővül a repülőtér légiáru-forgalma.

Kitűnő kereslet a Prologis cseh parkjai iránt

Logisztika
A Prologis bejelentette, hogy 10.740 négyzetméternyi területre új bérleti szerződést írt aláírt az ESA Grouppal a csehországi Prologis Park Prague-Uzice parkban.

Megérkezett Franciaországba a GEFCO első zárt tehervonata Kínából

Logisztika
A kínai Vuhanból induló, 40 lábas konténereket szállító vonat 11 ezer kilométernyi utazást követően érkezett meg a GEFCO-partner PSA-hoz az észak-franciaországi Dourges-ba.

Bővül a BILK

Logisztika
A BILK Logisztikai Zrt. további 7,4 hektárral növelte meglévő, több mint 70 hektáros logisztikai központjának területét, ahol 30 ezer négyzetméternyi raktárkapacitást hoznak létre.

A Kínába irányuló szárazföldi áruforgalom növekedésére számítanak a szakértők

Logisztika
A Rail Cargo Group magyarországi leányvállalatai és a CECZ csoport szakértői egy keddi szakmai eseményen fejtették ki véleményüket.

Görögországban terjeszkedik a GEFCO

Logisztika
A GEFCO Csoport a hónap elején hivatalosan megnyitotta görög leányvállalatát, így meg tudja erősíteni a jelenlétét Délkelet-Európában, ahol már régóta jelen van.

Sokszorosára nőhet a Magyarországra irányuló kínai konténerforgalom

Logisztika
Együttműködési megállapodást írt alá a kínai Hszian Nemzetközi Szárazföldi Kikötő Befektetési és Fejlesztési Vállalat, a MLSZKSZ, a Mahart Container Center Kft., a GHIBLI Szállítmányozási Kft. és a Záhony-Port Zrt.

A UPS rekordszámú kézbesítéssel számol az idei ünnepi időszak alatt

Logisztika
A cég a Black Friday és a szilveszter közötti időszak alatt várhatóan több mint 750 millió csomagot kézbesít majd, mely 5 százalékos növekedés 2016-hoz képest.

Bővítette logisztikai kapacitását a Magyar Posta

Logisztika
A fővárosi kapacitásbővítéssel egyidőben vidéken is növelték a csomaglogisztikai hálózatukat, több városban nagyobb telephelyre költöztek a csomagfeldolgozó üzemek.

A DHL Express megnyitotta új központját a Budapest Airport Business Parkban

Logisztika
A DHL Express augusztusban költözött be az új létesítménybe. A Budapest Airport és a DHL Express közötti bérleti szerződést 15 évre kötötték.

Új vezérigazgató a Eurogate Logisztikai Kft.-nél

Logisztika
A brit alapítású Eurogate Logistics cégcsoport tulajdonosa 2017. október 15-i nappal új vezérigazgatót nevezett ki a magyar Eurogate Logisztikai Kft. vezetésére Poti Miklós személyében.

A posta és a vámhatóság felkészült a karácsonyi csomagforgalomra

Logisztika
A karácsony előtti két hónapban a tapasztalatok szerint megemelkedik a napi átlagos csomagforgalom, az ünnep előtti négy-öt hétben pedig megduplázódik.
Loading...