Átadták Tatabányán a dán Coloplast új logisztikai központját

Logisztika
Az új logisztikai központ többfunkciós: a késztermékek megfelelő célországokba szállításán kívül a termékek ország-specifikus csomagolását is itt végzik.

Bővíti raktárterületét a Hödlmayr Hungária Logistics Kft. Győrben

Logisztika
A beruházás kétmillió euró (mintegy 620 millió forint) saját forrásból valósul meg. A területen mintegy ezerötszáz járművet tudnak elhelyezni.

Átadták a Révész cégcsoport új logisztikai központját Nyíregyházán

Logisztika
A fejlesztés révén egy több mint 52 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai központ jött létre, területén raktárcsarnokkal, irodaházzal és kiszolgáló helyiségekkel.

A Prologis letette két új, összesen 62.325 négyzetméteres épület alapkövét

Logisztika
Megkezdték két logisztikai ingatlan fejlesztését Szlovákiában. Az építkezés várhatóan 2018 második negyedévében fejeződik be.

Teljes fordulatszámon az új pátyi logisztikai központ

Logisztika
Az Inpark beruházásaként felépült 23 ezer négyzetméteres logisztikai központ a Kühne + Nagel Kft. megbízásából valósult meg, amely regionális autóalkatrész-elosztó bázist működtet a komplexumban.

Európa legvonzóbb logisztikai helyszínei

Logisztika
A Prologis publikálta legújabb kutatását, amely azt vizsgálja, Európában a logisztikával foglalkozó ügyfelek miért választanak bizonyos helyszíneket más helyszínekkel szemben.

Az Ekol megnyitotta a Yalova Ro-Ro Terminált

Logisztika
A terminál nagy segítségére lesz a törökországi importtal/exporttal rendelkező cégeknek, illetve fontos csatlakozási pontként szolgál majd például a Közel-Kelet felé.

Szemerey Plus: jövőre 5 milliárdos bevétel a cél

Közút, Logisztika
Három milliárd forint értékben 80 Mercedes és 20 Iveco új nyerges vonatót, illetve 60 Schmitz, valamint Krone típusú pótkocsi vásárol a Szemereyplus-cégcsoport.

Újabb spekulatív fejlesztés a Prologis Park Prague-Airport területén

Logisztika
A Prologis bejelentette, hogy megkezdte egy új, 14.477 négyzetméter alapterületű spekulatív épület fejlesztését a Prologis Park Prague-Airport területén.

A DB Schenker új logisztikai központot nyitott Olaszországban

Logisztika
A nemzetközi logisztikai szolgáltató új, 11.000 négyzetméter alapterületű létesítmény-beruházást eszközölt Bolognában, 10 millió EUR befektetési értékben.

Szárnyalnak a logisztikai beruházások a repülőtéren

Légi közlekedés, Logisztika
Teljes fordulatszámon üzemelnek a Ferihegyen nyáron átadott új logisztikai bázisok, az utasforgalmat is meghaladó mértékben nő a cargo forgalom.

Létrejött az ország első vámszabad területe Záhonynál

Logisztika
Vámszabad területté jelölt ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) egy, a záhonyi szabad vállalkozási zónában lévő több mint 17 ezer négyzetméteres területet.

A Prologis bejelentette a Prologis Park Galanta-Gáň eladását a CNIC részére

Logisztika
A Prologis Park Galanta-Gáň négy, összesen 240.000 négyzetméter alapterületű „A” osztályú épületet foglal magában, amelyek mindegyike bérbe van adva.

Belgium és Olaszország között indít új irányvonatot az Ekol

Logisztika
Az új Budapest-Köln viszonylat elindítása után a társaság most egy újabb irányvonatot indít Zeebrugge, Belgium és Trieszt, Olaszország között.
Loading...