A Lufthansa bővíti európai hálózatát az idén télen

Hét új téli úti cél Frankfurtból és Münchenből

A Lufthansa hét új téli célállomást vesz fel menetrendjébe október végétől. Frankfurtból Pamplonába, Genovába, Bariba és Cataniába, míg Münchenből Nantes-ba, Glasgowba és Santiago de Compostelába repülhetnek a légitársaság utasai.

Pamplona most szerepel először a Lufthansa menetrendjében. November 6-tól az utasok heti négy alkalommal repülhetnek az észak-spanyolországi városba Frankfurtból. Az innen elérhető új téli úti célok között Genova, Bari és Catania is szerepel. A Lufthansa mindhárom olasz városba heti három járatot indít október 29-től, kiegészítve a légitársaság müncheni szolgáltatásait.

A nagy keresletre való tekintettel a Lufthansa most első ízben Nantes-ba, Glasgowba és Santiago de Compostelába is repül Münchenből az idén télen. A nyugat-franciaországi Nantes-ba naponta, míg Glasgowba heti négyszer indít járatot. A spanyolországi Santiago de Compostela minden vasárnap szerepel majd a menetrendben, kiegészítve a Frankfurtból induló járatokat.

Az új téli célállomások járataira már foglalhatók jegyek. A retúrjegy ára 119 eurótól indul. További információ és online jegyfoglalás 2017 júliusától folyamatosan az lh.com webhelyen vagy a Lufthansa (vezetékes díjért hívható) ügyfélszolgálatán, a 06 1 429-2200 telefonszámon. Jegyek a Lufthansa partner utazási irodáiban és reptéri jegypénztáraiban is vásárolhatók.

Az új úti célok áttekintése

Frankfurt – Pamplona (PNA) – Heti négyszer (hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap, 2017. november 6-tól)

Frankfurt – Genova (GOA) – Heti háromszor (kedden, csütörtökön és szombaton, 2017. október 29-től)

Frankfurt – Bari (BRI) – Heti háromszor (hétfőn, csütörtökön és szombaton, 2017. október 29-től)

Frankfurt – Catania (CTA) – Heti kétszer (szerdán és vasárnap, 2017. október 29-től)

München – Glasgow (GLA) – Heti négyszer (hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap, 2017. október 29-től)

München – Nantes (NTE) – Naponta (2017. október 29-től)

München – Santiago de Compostela (SCQ) – Heti egyszer (vasárnap, 2017. október 29-től)