Új márkakereskedést nyitott Párizsban a DAF Trucks

Egy új, a legkorszerűbb színvonalat képviselő márkakereskedést nyitott a DAF Trucks Párizs déli részén. A Massy nevű településen felavatott DAF Trucks Paris létesítményt egy további új márkakereskedés átadása követi majd Párizs északi részén 2019-ben.

Massy településén az új DAF Trucks Paris márkakereskedés stratégiailag közel fekszik a vezető Orly és Rungis logisztikai központokhoz, valamint szinte közvetlenül kiemelt országos és nemzetközi áruszállítási folyosókon helyezkedik el.

Az új DAF Trucks Paris márkakereskedés 3300 négyzetméteres területén új és használt tehergépkocsikat értékesítő részlegek, a legkorszerűbb felszerelésekkel ellátott 11 szervizállás, kitűnő alkatrészellátás és a PACCAR pénzügyi szolgáltatások teljes választéka áll az ügyfelek rendelkezésére. A Massy településén létesített márkakereskedés vezetője, Lionel Bozian – aki korábban a DAF Trucks France értékesítési igazgatójaként dolgozott – és a kiszolgáló, illetve támogató csapat igen elkötelezett, hogy a legmagasabb minőségi színvonalat, valamint a legkiválóbb személyes támogatást biztosítsa az ügyfeleknek.

„Az új DAF Trucks Paris márkakereskedés a franciaországi professzionális és elkötelezett DAF márkakereskedői hálózatunk fontos kibővülését képviseli” – jelentette ki Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja. „A várostól délre, stratégiai helyen fekvő új márkakereskedés kiváló kiszolgálást kínál a DAF ügyfeleinek Párizs térségében, valamint számos fuvarozóvállalkozásnak, amelyek járművei Párizs mellett haladnak el nemzetközi útvonalaikon. A DAF Trucks Paris megnyitása jelentősen hozzájárul a DAF sikerének további fokozásához Franciaországban.”

A legkorszerűbb színvonalat képviselő, új DAF Trucks Paris márkakereskedés jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a DAF ügyfelei a legkiválóbb minőségű támogatásban és kiszolgálásban részesüljenek.