Kiemelkedő eredménnyel zárta az első háromnegyed évet a Ford

A Ford az év első háromnegyed évében 11334 személy és haszongépjármű értékesítésével, közel 12 százalékos piacrészesedéssel továbbra is vezeti a magyar piacot. Ez az eredmény közel 4 százalékos növekedést jelent az elmúlt év hasonló időszakához képes.

Összesített értékesítési eredményeink a haszongépjármű piacon érzékelhető lassulás ellenére folyamatosan növekednek. A Ford sikere Magyarországon a haszonjármű modelljeink töretlen népszerűsége mellett egyre inkább a magánvásárlói piacon tapasztalható élénkülésben keresendő. Örvendetes, hogy növekedést látunk a magánszemélyek által hitelre vásárolt személygépkocsik számában.” – nyilatkozta Szamosi Viktor, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.

Külön említésre méltó a haszongépjármű szegmensben, és az összesített értékesítésben hónapról-hónapra elért első helyünk, mely európai szinten is egyedülálló. A haszonjármű szegmensben a széles választási lehetőséget nyújtó személyszállító Transit modellcsaládunkat, és a Ranger modellek sikerét emelném ki.” – mondta el Szamosi Viktor.