Két IVECO-újdonság a BUSEXPO-n

Két IVECO-újdonság a BUSEXPO-n

A szakkiállításon két különlegességet, egy CNG hajtású helyközi autóbuszt és egy luxus turistabuszt mutatott be az IVECO BUS hazai importőre.

A Crossway Low Entry Natural Power – mely a Sustainable Bus of the Year 2018 cím nyertese lett

helyközi autóbusz kategóriában – megjelenésével az IVECO BUS teljessé teszi városi és távolsági

buszcsaládját, egyúttal előrelép az alacsony károsanyag-kibocsátású szállítás terén. A Crossway család sikerét a megjelenés óta biztosítófunkciók – az üzemeltetés jövedelmezősége és a sokoldalúság – megtartása mellett az új változat az alternatív meghajtási rendszerek összes előnyét is nyújtja.

A vállalat járműcsaládjának zászlóshajója, a Magelys turistabusz a Coach of the Year 2016 cím

nyertese, melynek összes funkciója a kényelem és biztonság jegyében született. Az elülső és középső ajtó között négycsillagos, üzleti osztályú környezet várja az utasokat, akiket a felszálláskor az IVECO BUS logóját megjelenítő szőnyeg fogadja, amely a kiterjesztett

valóság és a tágasság hatását kelti.A jármű 400 lóerős IVECO Cursor 9 Euro VI motorja aktív regenerálás nélküli, exkluzív HI-SCR technológiája révén rendkívül környezetbarát. E szabadalmaztatott rendszer gondoskodik a jármű biztonságos vezethetőségéről olyan környezetben is, ahol a magas hőmérséklet kockázati tényezőt képvisel. A Magelys a legmodernebb, robotizált, 12 sebességes Traxon sebességváltóval rendelkezik, amely 50 százalékkal megnöveli a karbantartási időközöket.