A DAF Trucks és a PACCAR Parts bemutatja a vadonatúj TRP e-katalógust

Az összes tehergépkocsi- és pótkocsigyártmányhoz összesen több mint 70 000 alkatrészt tartalmazó online katalógus most már nem kevesebb mint 17 nyelven elérhető. A TRP e-katalógus a www.trpparts.com weboldalon található meg.

A vadonatúj PACCAR Parts TRP e-katalógus: 70000 alkatrész csupán egy pár kattintásnyira a műhelytől.

Amióta a TRP-t 1994-ben bevezették, a PACCAR Parts termékkínálata gyorsan bővül. Ami körülbelül 300 alkatrésszel indult, az ma az első számú és legprofesszionálisabb alkatrészkínálat az összes tehergépkocsi- és pótkocsigyártmányhoz.

Azonnal megtalálhatók a kívánt alkatrészek

„Az új katalógussal nagyot léptünk előre annak terén, hogy első osztályú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Például a TRP e-katalógusban több kép és pontosabb leírások tartoznak az alkatrészekhez” – mondta Bram Vermolen, a PACCAR Parts marketingigazgatója. „Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfelek mindössze néhány egérkattintással szeretnék megrendelni a megfelelő alkatrészt. Tetszés szerint használhatják a cikk nevét, az eredeti alkatrészszámot vagy a beszállítói cikkszámot, hogy azonnal megtalálják a megfelelő alkatrészt. A TRP e-katalógus alternatív és a javításhoz szükséges kapcsolódó termékeket is mutat, amelyek szintén javítják a minőséget, a hatékonyságot és a jármű üzemidejét.”

17 nyelv,az összes készüléken használható

Az új TRP e-katalógus nem kevesebb mint 17 nyelven áll rendelkezésre. „Még kínaiul és arabul is” – mondta Vermolen. A TRP e-katalógust az összes internetes böngészőre optimalizálták, és egyaránt használható asztali számítógépeken, illetve mobileszközökön, mint például táblagépeken, sőt, még okostelefonokon is. A TRP alkatrészek a több mint 1000 DAF márkakereskedőt felölelő hálózatból, a TRP áruházakból és az online webáruházból is beszerezhetők.