Érintő kártyás fizetés a szegedi villamoson

Közösségi Közlekedés
Egyelőre a tesztüzem indult meg néhány járaton, ami 60 napig tart majd. A kísérleti időszak végén értékelik az eredményeket, majd a városi közgyűlésnek kell határozatot hoznia arról, mikor vezetik be véglegesen az új automatákat.

A jövő év elejére készülhet el az új CNG-buszok töltőállomása Nyíregyházán

Közösségi Közlekedés
A töltőállomás helyszíne a projekt további részét képező új autóbusz­-telephely helyszíne is egyben, amelynek előkészítése már folyamatban van.

Az elsők között a BKV az új, elektronikus közbeszerzési rendszer bevezetésénél

Közösségi Közlekedés
A BKV egy olyan szakmai napot szervezett, ahol közvetlenül a Közbeszerzési Hatóság és a Miniszterelnökség szakértői osztották meg a főbb tudnivalókat.

Az ABB 20 millió dolláros megbízást kapott a HESS-től

Közösségi Közlekedés
Az ABB által szállított, világ leggyorsabb villámtöltési csatlakoztató technológiájával töltik majd a 24 méter hosszú, teljesen elektromos üzemű buszokat.

Országos elektronikus jegyrendszer jöhet létre

Közösségi Közlekedés
A központi rendszer legkésőbb 2019 decemberében kezdi meg működését, ahhoz mind az országos, mind az elővárosi, regionális és helyi személyszállítási szolgáltatások csatlakoznak.

Újabb villamosok és trolibuszok érkezhetnek Budapestre

Közösségi Közlekedés
További huszonhat darab új, alacsonypadlós CAF Urbos 3 villamos, valamint hatvan darab új, alacsonypadlós Škoda-Solaris trolibusz érkezhet a fővárosba.

Eredményes lett a Debreceni Főpályaudvar felépítésére kiírt tender

Közösségi Közlekedés
A közbeszerzés nyertese az Új Főnix Konzorcium lett, ők adták a legkedvezőbb ajánlatot, így nettó 34 milliárd 359 és fél millió forintért végezhetik el a munkát.

Indul az 1-es villamos Etele térig tartó meghosszabbítása

Közösségi Közlekedés
A több éven keresztül tartó tervezést követően a megvalósítás a közbeszerzési folyamatot lezáró szerződés 2017. október 20-i megkötésével november 13-án indulhat el.

Jelentés a Volánbusz 2012 és 2015 közötti működéséről

Közösségi Közlekedés
A cég működése összességében megfelelt az előírásoknak, és a vagyon értékének gyarapításáról is gondoskodtak - állapította meg jelentésében az Állami Számvevőszék.

Aláírták az Eger Intermodális Csomópont együttműködési megállapodást

Közösségi Közlekedés
A megállapodás értelmében megkezdődött a projekt részletes műszaki tartalmának kidolgozására irányuló tervezési eljárások előkészítése.

Egy nappal tovább jó a diákbérlet

Közösségi Közlekedés
A GYSEV, a MÁV-START és a Volánok helyközi járatain e bérleteket 2017. november 5. helyett november 6-án 24:00 óráig használhatják a diákok.

Pályázat a váci közösségi közlekedési hálózat működtetésére

Közösségi Közlekedés
Vác pályázati felhívást tett közzé a helyi, közforgalmú autóbusz közösségi közlekedési hálózat működtetésére a 2018. január 1. – 2018. december 31. közötti időszakra.

Elektronikus jegyrendszert vezetnek be Debrecenben

Közösségi Közlekedés
Az új típusú, elektronikus személyi igazolvánnyal rendelkező utasok és a diákok novembertől a havidíj befizetésével már bérletként használhatják okmányukat.

MAN csuklós buszok állnak üzembe Tatabányán

Közösségi Közlekedés
Jövő év elejétől 14 új MAN Lion’s City GL csuklós autóbusz áll forgalomba a tatabányai közösségi közlekedést biztosító T-Busz Kft. flottájában.
Loading...