KözútVilág Expo konferencia és kiállítás

Új megbízást kapott a Hödlmayr

Új megbízást kapott a Hödlmayr

A Hödlmayr Logistics Hungária Kft.-nek nemrégiben sikerült új ügyfélnek megnyerni az AutoWallis céget. A vállalat Opel-szállításainak egy részét bízta a Hödlmayr szakembereire, az éves volumen 15 ezer gépjármű.

A döntésben a legnagyobb szerepet az játszotta, hogy a Hödlmayr képes a háztól házig történő szállításra. A gyárból a járműveket Győrbe, a Hödlmayr saját tulajdonú raktárába viszik, ahol tárolják és előkészítik őket a további műveletekre. Innen történik meg a gépkocsik szétosztása és kiszállítása a magyarországi megrendelőkhöz éppen úgy, mint Horvátországba, Szlovéniába vagy Bosznia és Hercegovina területére.

„Létrehoztuk tevékenységünk második fontos területét: a gépjárművekhez kapcsolódó előkészítő szolgáltatásokat. Ebben a tekintetben vállalatunk a gépjárműgyártók és -kereskedők közötti láncszemként működik, az általunk elvégzett munkálatok hozzáadott értéke megjelenik az autókereskedők kínálatában. Főleg ezzel a plusz szolgáltatással sikerült megszereznünk a megbízást” – mondta Iván György, a magyarországi Hödlmayr ügyvezetője.

A Hödlmayr korábban közvetlenül az Opel számára is dolgozott, így az AutoWallisnál jól ismerték már. „A bizalmat kemény munkával lehet csak kiérdemelni, és jól látszik, hogy ez volt a döntő tényező. Az ügyfelek meggyőzése során a megbízhatóság és a rugalmasság a siker legfontosabb két kritériuma” – emelte ki Iván György.

„A Wallis Automotive Europe számára nagy előrelépés, hogy átvehettük az Opel márkát négy országban. Azért döntöttünk a Höldmayr mellett, mert immár több, mint 20 éve működünk együtt a vállalattal, így bátran szervezzük ki a teljes logisztikánkat egy ilyen megbízható partnerhez” – hangsúlyozta Domina Imre, a Wallis Automotive Europe Ltd. logisztikai vezetője.