KözútVilág Expo konferencia és kiállítás

Fotópályázat 2022

A Közlekedéstudományi Egyesület fotópályázatot hirdet a közlekedési szakterület képi megjelenítésének erősítésére.

A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közlekedési szakma képekben is láthatóvá válik, továbbá a fotóarchívum bővítése, a készülő szakmai kiadványok megfelelő minőségű és mennyiségű képanyaggal való ellátása. A pályázat során olyan fényképeket várnak a szervezők, amelyek a közlekedéshez, a közlekedés mindennapjaihoz kapcsolódnak.

2022-ben két kategóriában lehet pályázni, melyekre digitális fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készített felvételek küldhetők be.

A. Közutak, vasutak, légi és vízi közlekedés

A természet, a légi és vízi közlekedés, az út, a vasút és a pihenőhelyek kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában.

B. Műtárgyak

A természet és a műtárgyak kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában.

 

Pályázati feltételek

A fotópályázaton bárki részt vehet, kivéve a hivatásos fotósokat. Pályázni kizárólag olyan fotóval lehet, amely más fotópályázaton nem került benyújtásra, illetve nem ért el eredményt.

A képeknek a következő fájlnevet kell adni:

_kép sorszáma_VezetéknévKeresztnév_kép címe.jpg

Például: A01_KissAladár_Híd.jpg, B03_Kovács Lajos_Út.jpg

A pályázatra elfogadott fotók az V. Magyar Közlekedési Konferencián kerülnek bemutatásra.

 

A pályázat beérkezésének határideje: 2022. szeptember 23.

A pályázónak a fényképet/fényképeket a kitöltött pályázati adatlappal együtt e-mailen kell eljuttatnia a beküldési határidőig (kecskemeti.ivett@kozut.hu, Tárgy: Fotópályázat).

 

További információk:

Szerencsi Gábor

Tel.: 1/819-9676

E-mail: szerencsi.gabor@kozut.hu