Megbízható működésről biztosítja partnereit a Dachser

Megbízható működésről biztosítja partnereit a Dachser

A koronavírus okozta hatalmas kihívások ellenére a Dachser European Logistics hálózata továbbra is a szokásos nagyfokú megbízhatósággal működik annak érdekében, hogy teljesítse partnerei elvárásait.

A Dachser mint családi tulajdonban lévő üzleti vállalkozás mindent megtesz annak érdekében, hogy fenntartsa ügyfelei számára a szolgáltatásokkal és az árakkal kapcsolatban vállalt kötelezettségeit – adta hírül honlapján a német székhelyű vállalat. Kiterjedt intézkedéseket tettek azért, hogy Európában folyamatosan biztosítsák az áruk szállítását. Súlyos kihívásokkal és további költségekkel fog szembenézni a vállalat, akárcsak az iparágban működő összes szereplő. Ismerve a tényeket, miszerint a legtöbb szektor kiemelten nehéz helyzetbe került, a Dachser nyomatékosan felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is együttműködő partnerként áll rendelkezésükre.

A Dachser a stabilitást és a megbízhatóságot jelenti nehéz időkben is, ezért nem vezetnek be általános „COVID-19 pótdíjat”. Ehelyett meg szeretnék újítani a partnerek iránti elkötelezettségüket, a megállapodott tarifákon nem változtatnak és egyelőre megtartják a belföldi és nemzetközi gyűjtőszállítmányok díjait is. Emellett folyamatos és szoros együttműködésre kérik partnereiket, amely során újabb megoldásokat dolgoznak ki a jelenlegi és a jövőbeli kihívásokra. A Dachser bízik partnerei rugalmasságában a futamidők vagy a szolgáltatási szintek esetleges változása esetén is, illetve a megállapodott fizetési határidők kölcsönös bizalmon és együttműködésen alapuló betartásában.

 

Új nemzetközi útvonalakat indítanak Zalaegerszegről

A Dachser leányvállalatain keresztül kiterjedt szállítási hálózattal rendelkezik Európában. A közelmúltban a vállalat további új útvonalakkal bővítette szolgáltatási körét, így a Liegl & Dachser már közvetlen járatokat indít zalaegerszegi telephelyéről Strasbourgba és Lozornóba.

A magyar vidéki telephelyek évek óta kiemelt szerepet játszanak a német székhelyű vállalat szállítmányozási hálózatában, mostanra pedig már egyre inkább felértékelődnek a megnövekedett ügyféligényeknek köszönhetően. Éppen ezért új útvonalakat alakítottak ki, így a zalaegerszegi telephelyről a 2020-as év kezdetével naponta két gyűjtőforgalmi járatot indítanak, az egyiket Strasbourgba, a másikat Lozornóba.

A tapasztalatok igazolják, a menetidő mértéke jelentősen javult a nemzetközi napi járatindításoknak köszönhetően. A szállítás továbbra is éjszaka zajlik, a vállalat így köti össze egymással a magyar telephelyeket, valamint az induló és érkező járatokat. Az új útvonalon is elérhető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.

,,Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy évről évre képesek vagyunk megújulni, és bővíteni tudjuk a szolgáltatásainkat. A jövőben további vidéki telephelyeinken is tervezzük a napi szintű nemzetközi járatok beindítását” – mondta Szontágné Hajnal Zsuzsanna, a Liegl & Dachser magyarországi Sales Managere.